Svaštara

Nisu ljubitelji nove godine: 4 horoskopska znaka strahuju od budućnosti

Jedni se vesele, druge hvata anksioznost. Pripadnici ovih znakova neće otvoriti šampanjac za Novu godinu jer ih plaši neizvjesna budućnost

strah - Ilustracija

Većina će nas u 2024. ući slavljenički. Nazdravit ćemo godini koja dokazi i pozdraviti onu koja je uskoro iza nas. Nadat ćemo se da je pred nama bolje vrijeme i da stižu pozitivne promjene – čak i ako inače nismo veliki optimisti. Ipak, postoje i oni kojima ulazak u novu godinu umjesto radosti i iščekivanja budi samo negativne osjećaje, poput anksioznosti, zabrinutosti pa čak i straha.

Pripadnici određenih znakova doista nisu obožavatelji ove promjene i novog početka jer strahuju od onog što nosi neizvjesna budućnost. Hoće li imati sreće na ljubavnom planu? Očekuju li ih izazovi na poslu? Što ako im 2024. donese bolest, nesreću ili velike financijske gubitke? Neki ljudi jednostavno si ne mogu pomoći i u novu godinu neće ušetati ležerno kao svi ostali. Evo kojim će znakovima umjesto mamurluka glavobolju zadati brige i strahovi:

Rak
Pripadnici ovog znaka slove kao iznimno osjetljivi, a poznati su i po tome da naginju k pesimizmu. Rak je nostalgičan, umjesto u budućnost pogled mu je usmjeren u prošlost i ne voli promjene. Nade da će iduća godina biti bolja od one na izmaku kod njih gotovo da i nema. S obzirom na sve ovo, za očekivati je da Rak neće biti duša zabave za najluđu noć u godini, već će sa svojim lošim raspoloženjem, najvjerojatnije ostati kod kuće.

Djevica
Djevica je zemljani znak koji je sklon perfekcionizmu, redu i dobroj organizaciji. Također, osobe rođene u ovom znaku vole sve imati pod svojom kontrolom. Početak nove godine nije ima drag jer ga vide kao početak 12 neizvjesnih mjeseci pred sobom, a bilo kakvo detaljno planiranje još je nemoguće. Ova nesigurnost zbog onog što će se tek dogoditi izbacit će Djevicu iz tračnica, a zbog strahova i brige od budućnosti propustit će svu zabavu i veselje kraja prosinca.

Vaga
Pripadnici ovog zračnog znaka poznati su, doduše, po tome da vole biti okruženi prijateljima i da uživaju u društvenim okupljanjima, no proslava Nove godine nije im najdraži događaj. Naime, Vage nisu ljubitelji promjena spram kojih su uvijek pomalo skeptične. Vage imaju senzibilnu prirodu pa ih novi počeci mogu činiti nervoznima. Generalno, za Vage je ulazak u novu godinu više izvor stresa, nego razlog za slavlje.

Ribe
Ribe žive u svom svijetu, romantične su i sklone sanjarenju. Općenito, ne vole kad in netko grubi probudi i vrati u realnost. Sve proživljavaju duboko emotivno pa tako i prijelaz u novu godinu. Uzbuđenje i intenzivni osjećaji koji dolaze u paketu s ovom promjenom mogu ih emocionalno iscrpiti baš kao i iščekivanje onog što će se dogoditi u mjesecima koji slijede. Više od svega, Ribe će se u ovom razdoblju osjećati nesigurno pa se ni uz sav šampanjac na novogodišnjoj zabavi neće moći istinski opustiti i zabaviti, prenosi žena.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh