Svaštara

3 horoskopska znaka izgledaju jače od stijene, a u sebi kriju izuzetno osjetljivo srce

Ova tri horoskopska znaka se predstavljaju hladnijim nego što zaista jesu, a u sebi kriju mekano srce. Koliko god mislili da znate čitati druge, njih jednostavno ne možete odmah otkriti.

Moda -Allthingshair.com

Rak
Ovaj horoskopski znak ima čvrstu, ali i mekanu ličnost. Naime, Rakovi na prvu loptu odaju dojam jake osobe koja skriva svoje osjećaje. Mnogima djeluju odbojni, a ispod te maske krije se osjetljiva osoba koja je spremna skočiti u vatru za one koje voli.

Djevica
Ovaj znak Zodijaka ostavlja utisak odmjerene i hladnokrvne osobe koju rijetko šta dotiče, ali u suštini ima predivno srce. Djevice su empatične i spremne da pomognu drugima.

Na poslu su perfekcionisti, a privatno pouzdani i odani prijatelji i partneri. Iako svoje bliske osobe znaju naljutiti svojim sitničarenjem, svi znaju da je njihova želja da svakome pomognu.

Škorpija
Riječ je o jednom od najopakijih znakova s kojim nema šale. Ali kada prodrete u njegovu dušu, shvatit ćete da su najodanije i najosjetljivije osobe na koje uvijek možete računati. Škorpije su spremni sve uraditi za svoje prijatelje i porodicu dokazujući tako svoju bezuslovnu ljubav. Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatije i dobrote, piše Atma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh