Svaštara

Ova 4 horoskopska znaka su savršeni ljubavni par

Prema astrolozima ova 4 horoskopska znaka su srodne duše.

Sve veze u nekom trenutku prolaze kroz teške periode. Međutim, određeni horoskopski znaci više pristaju jedno uz drugo, nego ostali. Oni su srodne duše, a njihovu ljubav niko i ništa ne može pokolebati.
Ovan i Ribe

Suprotnosti se privlače i dokaz je ovaj par. Ova dva horoskopska znaka su potpuno različita. Činjenica da su suprotnosti čini da njihov odnos funkcioniše. S jedne strane, Ovnovi ulažu strast u sve što rade, dok su Ribe spontanije i intuitivnije. Oba znaka guraju jedan drugog otpozadi i povlače jedan drugog kada je potrebno. Dok će se Ovan pobrinuti da Ribe na vrijeme obave zadatke i da se pobrinu za kućne obaveze, Ribe će se pobrinuti da Ovan zna da se u susjednoj radnji nedavno pojavio novi sladoled. Ako pogledate analitički, ova dva znaka se dopunjuju, poput slagalice.
Lav i Vaga

Ovaj horoskopski par je još jedan klasičan slučaj suprotnosti, jedina razlika je njihov pogled na život. Lavovi su zabavni, smjeli, iskreni i ponekad nepromišljeni. Oni misle srcem i ponekad mogu reagovati ishitreno. S druge strane, Vaga je tiha, proračunata, sa velikom sposobnošću da dešifruje Lava, njegova osjećanja i emocije. Vaga ponekad može postati prilično neodlučna dok Lav može djelovati kao adrenalin da se donesu snažen i brze odluke. Dobro se slažu jer imaju otvorenu i zanimljivu komunikaciju.
Djevica i Vodolija

Ovaj duo je malo iznad ostalih po intelektualnom kapacitetu, na šta su Djevica i Vodolija veoma ponosni. U subotu uveče kada su svi na žurci ili se zabavljaju u baru, ovi parovi su gurnuti u ćebe, gledaju dokumentarne filmove dok tamane slatkiše i ponosni su na to. Njihovi razgovori su uvijek fascinantni jer mogu da traju beskonačno i da im nikada ne ponestane tema, smatraju stručnjaci sa sajta Eva.ro. Ova dva znaka su veoma skladan par, koji niko ne može da razdvoji.
Blizanci i Strijelac

Ovaj par nikada neće raskinuti jer ih čine dvoje sličnih, ako ne i identičnih ljudi. Vole da izlaze i da urone u aktivnosti i da istražuju nove stvari. Zajedno idu u avanture, putuju na daleka mjesta i uče nove vještine. Blizanci i Strelac su dva znaka koji vole da vode aktivan životni stil, a da im ni na trenutak ne dosadi. Nikada neće biti tipičan par, koji ide u skupe restorane i uživa u luksuzu, već bi radije otišli ​​na čistinu usred šume, gdje bi mogli da sjede u miru i razgovaraju o svojim životima. prenose nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh