Svaštara

Prirodne VOĐE, kojima je samo NEBO granica – Pripadnici ovog znaka ZODIJAKA najviše brinu za stanje BANKOVNOG računa

Pametni, vrijedni i pozitivno tvrdoglavi, Jarčevi će uvijek dobiti ono što su zamislili, kako u ličnom tako i u profesionalnom životu – bez izgovora.

Zodijak - shutterstock

Ljudi rođeni u ovom znaku su lojalni prijatelji i imaju zabavan i lukav smisao za humor, a kada ih upoznate – zabavno ih je izvući iz ljušture. Prirodni sljedbenici pravila, Jarčevi napreduju i zavode red, vole stroga pravila, hijerarhiju i tačno određen način na koji rade neke stvari, piše srbija danas.

Jarac je znak koji je povezan sa vremenom i odgovornošću. Jarčevi su tipično tradicionalne i ozbiljne prirode, posjeduju unutrašnji osjećaj nezavisnosti koji im omogućava značajan napredak kako u ličnom tako i u profesionalnom životu.

Oni su vješti u samokontroli, mogu da prave realne planove i sposobni su da upravljaju mnogim ljudima odjednom. Jarčevi uče na svojim greškama i oslanjaju se na svoje iskustvo i stručnost da bi postigli uspjeh.

Ljubav

Nije lako privući pažnju i srce Jarca, ali kada im se zidovi sruše i srce im se otvori, mogu biti posvećeni za cijeli život. Odnosi Jarca sa drugim znacima mogu biti izazovni zbog njihovog teškog karaktera, ali zajednička osećanja koja dolaze iz tako dubokog emotivnog mjesta nagrada su za trud njihovog partnera. Oni imaju tendenciju da pokažu osjetljivost kroz akcije, a ne riječi, i mogu proći godine da se otvore dovoljno da razgovaraju o svojim stvarnim emocionalnim problemima.

Porodica

Jarčevi imaju duboko razumevanje porodičnih tradicija i osećaju se povezani sa svakim aspektom svoje prošlosti, uključujući i detinjstvo. Oni vole da iznose uspomene na prošlost tokom praznika i rođendana. Sukob oko dominacije u njihovom domaćinstvu je tipičan za Jarčeve, a njihov otac je bio izuzetno važna figura u oblikovanju njihove slike o sebi tokom godina. Kao roditelji, imaju tendenciju da budu strogi, ali pravedni i spremni su da preuzmu obaveze koje dolaze sa podizanjem deteta.

Posao

Jarčevi su poznati po tome što sebi postavljaju visoke standarde i odlikuju se iskrenošću, posvećenošću i istrajnošću. Oni cene lojalnost i naporan rad iznad svega i teže da drže one sa ovim kvalitetima blizu, čak i ako su intelektualno inferiorni. Jarčevi su koncentrisane i snalažljive osobe koje obavljaju posao i spremne su da se u potpunosti posvete finalnom proizvodu, čak i ako je za to potrebno mnogo sati. Odlični su u upravljanju, finansijama, programiranju i proračunima. Duboko ukorijenjeni u tradiciji, državi i sistemu u kojem žive, Jarčevi daju prednost tome da sve svoje papire imaju u savršenom redu, da im dokumenti budu čisti, a dosije i besprijekorni, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh