Svaštara

OVO SU TRI NAJSRETNIJA ZNAKA U 2024. GODINI: NJIMA NI RETROGRADNA PLANETA NE MOŽE NIŠTA

Sljedeća godina će biti naročito “talična” za pojedine znakove.

Horoskop - shutterstock

Što su se mučili – mučili su se, tokom 2024. konačno će ubirati plodove svog truda.

Astrolozi tvrde da im čak ni retrogradne planete neće moći ništa, jer im je 2024. definitivno naklonjena. Provjerite da li se vaš znak nalazi među sretnicima.

Bik

Stabilnost će konačno ući u život predstavnicima znaka Bika. Ovo će im biti sjajna prilika da naprave veliku promjenu. Astrolozi vjeruju da u posljednjih nekoliko godina nisu imali takvu sreću, a upravo je najbolje vrijeme prva polovina godine.

U ovom razdoblju treba planirati važne stvari i projekte, a na ljeto treba da uživate i da odmorite, te da se posvetite ispunjenju stvari koje ste stavili na “hold”.

Rak

Zahvaljujući uspjehu u karijeri, prihodi Rakova značajno će se povećati, a nove ideje biće više nego sjajan put do budućih dostignuća.

Zbog toga mogu nakratko zaboraviti na oprez i učestvovati u riskantnom projektu. Astrolozi napominju da će se Rakovi u drugoj polovini godine suočiti s ponekim poteškoćama koje će prebroditi brzo, daleko lakše nego bilo koji drugi znak zodijaka.

Vaga

Vage očekuje veoma zanimljivo i živahno razdoblje koje će biti ispunjeno novim poznanstvima i neobičnim susretima. Astrolozi preporučuju da ne odbijate promjene koje će zakucati na vrata vaših života. Neke Vage će imati priliku da stupe u brak, a moguće su i vijesti o proširenju porodice.

Jesen iduće godine sa sobom će donijeti neobične novosti, putovanja i uspjehe na svim planovima. preno0si Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh