Svaštara

Tamna strana HOROSKOPSKIH znakova: Crni mjesec – Lilit

Crni Mjesec ili Lilit opisuje skrivene crte karaktera i karmičke zadatke koje osoba u ovom životu nosi. Za žene, Lilit je jedan od najvažnijih aspekata.

horoskop - shutterstock

Generalno, veruje se da je Lilit odgovorna za nepristojna dela i nemoralno ponašanje, što je bilo karakteristično za rane inkarnacije duše. Ali u stvari, svakih 9 godina suočava osobu sa određenim iskušenjima i krizama. Ako uspe da ih savlada i preraste, dostići će novi energetski nivo. A ako ne, zaglaviće, što preti teškom bolešću, urušenom karijerom, gubitkom porodice i ugleda.

Kako se ispoljava Crni mjesec?

U Ovnu

Crni Mesec u Ovnu podiže energiju na rang agresije, destruktivne sile koja briše sve oko sebe i ispoljava se napadima nekontrolisanog besa.

U Biku

U Biku, Lilit pokazuje težnje za materijalnim vrednostima. osoba može postati pohlepna, ljubomorna i manipulativna.

U Blizancima

Crni Mesec čini Blizance nepodnošljivo pričljivim, pravim energetskim vampirima koji pokušavaju da dobiju sve informacije od žrtve. Pravi emocionalni manipulatori.

U Raku

Lilit, jasno izražena u Raku, karakteriše želja za vladanjem, ali u sopstvenoj porodici ili maloj grupi. Roditeljska ili dečija tiranija, konzervativizam, divljenje prema tradiciji postaju norma u ovom slučaju.

U Lavu

Lilit obdaruje Lava sebičnošću, arogancijom, narcizmom. Niko mu nije ravan i ceo svet treba da igra kako vi svirate.

U Devici

Crni Mesec u Devici donosi prekomernu pedatnost i kritičnost. Sa ovakvim osobama teško je izaći na kraj. I užasno su dosadne.

U Vagi

Pod uticajem Crnog Meseca u Vagi, iskrivljena je ideje o tome šta je pravedno, a šta ne. Takve osobe su sposobne da iskoriste druge u svoje svrhe, da se oslanjaju isključivo na izgled ili zaglave u neodlučnosti i sumnji.

U Škorpiji

Lilit u Škorpiji rađa okrutne manipulatore, silovatelje i provokatore.

U Strelcu

Crni Mesec u Strelcu daje lažne proroke, fanatike koji su zarad ideje spremni da unište sve i svakoga.

U Jarcu

Lilit u Jarcu daje preterane ambicije. Takvi ljudi postaju karijeristi, a ako na poslu ne uspeju, prelaze na izgradnju idealne porodice, ponašajući se kao pravi despoti.

U Vodoliji

Lilit u Vodoliji otkriva svetu potpuno nepredvidive ljude sa kojima nikada ne znate na čemu ste. Njihova neiskorenjiva ljubav prema slobodi može da ih odvede i u zločin.

U Ribama

Lilit u Ribama pravi žrtvu od osobe koja uživa u patnji. I zbog te patnje poredi sebe sa svecima, prenosi direktno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh