Svaštara

Najbolji partneri rađaju se u ova 4 znaka, uvijek su pouzdani i puni ljubavi

Neki znakovi imaju problema s vezanjem i predanošću samo jednom partneru.

Ljubav - Infpult.info

Ako ste osoba koja traži stabilnog, pouzdanog i čvrstog partnera punog ljubavi, najbolje bi bilo da ga potražite među pripadnicima ovih znakova.

Rak
Oni su emotivni i intuitivni, rođeni za brigu o drugima. Njihova sposobnost da slušaju i pruže podršku čini ih idealnim partnerima. S Rakom nikada neće biti dosadno jer će uvek osetiti kada vam treba zagrljaj ili utešnu riječ.

Jarac
Simbol su stabilnosti i ambicije. Oni su kao stena – pouzdani i čvrsti. Ako tražite partnera koji ima jasne ciljeve i teži sigurnosti, Jarac je vaš idealan izbor. Njihova odanost i trud da sve bude „kao po koncu“ čini ih fantastičnim partnerima za dugoročne veze.

Ribe
Poznate su po svojoj empatiji i emotivnosti. Ako želite partnera koji će vas razumeti bolje od bilo kog drugog, Ribe su pravi izbor. Njihova maštovitost i kreativnost osiguraće vam romantiku kao iz bajke.

Bik
Bikovi su znak pouzdanosti i strpljenja. Ako tražite stabilnog partnera koji cijeni udobnost i uživanje u životu, Bik je idealan za vas. Njihova ljubav prema finim stvarima i sposobnost da uživaju u malim radostima čine ih odličnim saputnicima u životu, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh