Svaštara

Do kraja decembra ostala su još 3 sretna datuma, evo i koja

Astrolozi su otkrili koji dani u mesecu decembru za nas mogu biti najuspešniji i zašto! Pokušajte da zapamtite ove datume, ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

Ušli smo u posljednji mjesec 2023. Vrijeme je da saznamo koji će dani u ovom mjesecu biti najpovoljniji. Gledajući malo unapred, žele da napomenu da će ih biti dosta.

12. decembar – datum ogledala

12.12. je veoma važan duhovni dan, na koji će ljudi koji se bave duhovnim praksama dobiti posebnu moć.

Broj tri će početi da vlada svetom, tako da se možete moliti, obavljati razne vrste rituala, rituala da biste privukli ljubav, dobrotu i sreću.
Slični tekstovi

Danas je magični “datum ogledala”: Evo šta donosi i šta je ključno da…

Šta ste prvo videli na ovoj slici, jabuku ili dva lica? Optička…

Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sprema vam se neviđena sreća:…

Najpopularniji datum za raskid: Ako vaša veza preživi današnji dan,…

21. decembar – Venera u opoziciji sa Uranom

Ponovo je Venera u opoziciji, ali samo danas ne sa Jupiterom, već sa Uranom. Ovo će biti dan važnih promena u pogledu na svet.

Slušajte svoju intuiciju 21. Venera i Uran će vam dati snagu za sve nove poduhvate. Najvažnije je boriti se protiv malodušnosti i ne dozvoliti da te neko uči o životu.

30. decembar – kraj Jupiterove retrogradne faze

Najveća planeta će nam dati mali poklon do početka 2024. godine. Jupiter će početi da se kreće direktno, što će nas učiniti svesnijim, nadahnutijim i jačim duhom.

Na ovaj dan biće korisno zamisliti želje i razmišljati o budućnosti, piše Krstarica.

Želimo vam sreću, uspeh i prijatne emocije!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh