Svaštara

SEDMIČNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA: OVNOVI će se osjećati avanturistički, Ribe će imati priliku stvoriti nešto iznimno, a Djevice će se opustiti

Saznajte što vašem horoskopskom znaku otkriva sedmični horoskop od 11. do 17. decembra 2023.

Ljubav - Vijesti.me

Ovan
Osjećat ćete se avanturistički. Pustite svoju maštu da vas odvede na neistražene staze. Tko zna, možda otkrijete nešto novo o sebi! Budite hrabri i prepustite se nepoznatom.

Bik
Bikovi, ovo je tjedan za opuštanje i uživanje u udobnosti vlastitog doma. Organizirajte večeri s toplim napicima, omiljenom knjigom i mekanim pokrivačem. Uživajte u miru i tišini svog privatnog utočišta.

Blizanci
Tjedan je kao stvoren za povezivanje s ljudima oko vas. Proširite svoj društveni krug i otvorite se za nove poznanike. Razgovarajte, smijte se i podijelite svoje priče. Možda ćete otkriti nevjerojatne sličnosti s nekim neočekivanim.

Rak
Vaše emocije mogu biti poput čarobnog vrtloga ovaj tjedan. Dopustite si osjetiti sve što dolazi. Bez obzira na to jesu li to suze smijeha ili suze radosti, iskoristite ih kao sredstvo oslobođenja. Oslobodite svoje srce.

Lav
Vrijeme je za izražavanje kreativnosti. Neka svijet vidi sjajne ideje koje kuje vaš um. Bez obzira radi li se o umjetničkom projektu, glazbi ili plesu, budite zvijezda vlastite predstave. Zabavite se i zračite sjajem!

Djevica
Posvetite svom zdravlju i blagostanju. Pronađite ravnotežu između tjelesnog i mentalnog blagostanja. Bilo da je riječ o meditaciji, šetnjama ili zdravim obrocima, vaše tijelo će vam biti zahvalno.

Vaga
Vage, ovo je tjedan za ljubav i pažnju prema sebi. Povedite sebe na romantičan izlazak, kupite si nešto lijepo ili jednostavno uživajte u vlastitom društvu. Ljubav prema sebi je najvažnija ljubav.

Škorpion
Imate priliku za istraživanje novih interesa. Neka vaša strast vodi putem otkrića. Bez obzira radi li se o hobiju, knjigama ili nekom području koje vas intrigira, istražite i uživajte u procesu otkrivanja.

Strijelac
Moguća su putovanja – bilo fizički ili mentalno. Otvorite svoj um prema novim idejama i perspektivama. Možda otkrijete koliko je svijet ispunjen fascinantnim mogućnostima koje čekaju i zovu na istraživanje.

Jarac
Budite organizirani i fokusirani na svoje zadatke. Ako ste postavili ciljeve, sada je vrijeme da ih ostvarite. Vaša odlučnost bit će ključ vašeg uspjeha.

Vodenjak
Vodenjaci, ovo je tjedan za društveno angažiranje. Sudjelujte u zajednici, podržite dobrotvorne akcije ili organizirajte okupljanje s prijateljima. Vaš doprinos može napraviti razliku u svijetu oko vas.

Ribe
Prepustite se snovima i maštarijama. Započnite projekt koji odražava vaše kreativne vizije. Vaše ideje mogu imati snagu stvoriti nešto izvanredno, prenosi sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh