Svaštara

Mlad Mjesec 13.12. donosi DOBRE VIJESTI – ali samo za OVA 4 znaka: Proverite da li ste među onima koji su osvojili KARMIČKI DŽEKPOT

Posljednji mlad mjesec 2023. može zauvijek da promijeni živote nekoliko znakova zodijaka, jer se dešava u konjunkciji sa Marsom! To znači da će karmički zadaci budućnosti biti riješeni sredinom decembra – vežite pojaseve! Karma ne spava!

Kada se čini da ništa novo neće doći u vaš život, planete će sigurno poslati apsolutno neverovatne događaje. Upravo to nas očekuje 13. decembra na mladom Mjesecu u Strijelcu, koji će se desiti konjukcijom Sunca, Mjeseca i Marsa. Važno je da je Mars dispozitor (predajnik) energije čvora budućnosti u Ovnu, stvarajući aktivnu i vatrenu atmosferu brzih, iznenadnih događaja u životu. Pored toga, Mars simbolizuje muškarce, pa se u životima mnogih žena može pojaviti novi partner – mlad Mjesec uvijek donosi početak novog ciklusa u životu.

Blizanci
Mlad Mjesec se dešava u vašem sektoru veza, što znači da biste iznenada mogli imati novog partnera. Štaviše, situacija se može desiti tokom putovanja ili ćete ga upoznati preko društvenih mreža ili sajtova za upoznavanje. Budite sigurni da je ova osoba vaš karmički partner, jer Mars kontroliše čvor buduće karme, a 2024. godine vaša zajednica bi mogla postati zvanična.

Lav

Mlad Mjesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru, što znači da na njihovu inicijativu možete upoznati novu osobu. Uzgred, to može biti stranac, nastavnik, advokat ili osoba sa nekom ozbiljnom titulom – Mars vlada sektorom uspeha u vašoj tabeli. Budite sigurni da će se romansa brzo razvijati, pošto je mlad Mesec 13. decembra u promenljivom znaku Strijelca – moraćete brzo da se prilagodite okolnostima i predlozima partnera.

Strijelac
Ovo je vaš mlad Mjesec i vaša pravila! Bićete toliko privlačni da će vam Univerzum sigurno poslati blistavu i iznenadnu ljubav. 13. decembra u vaš znak će se pridružiti Mjesec, Sunce i Mars, dok će čvor budućnosti biti u ljubavnom sektoru! Vrlo je verovatno da možete doživeti ozbiljan intenzitet strasti, jer Mesec u vašoj karti vlada sektorom seksualnosti – pripremite se za buran i sladak period.

Vaga
Na Mlad Mjesec 13. decembra biće veza između vladara sektora vašeg partnera u sektoru putovanja – ljubav možete upoznati na službenom putu, treningu ili uz pomoć rođaka. Budite otvoreni, jer vaši odnosi imaju veliku pažnju Univerzuma tokom decembra. Mars će u vaš život unositi zanimljive ljude do kraja 2023. godine, ali očekujte najznačajniji događaj sredinom mjeseca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh