Svaštara

Oni su PREOPTEREĆENI svim i SVAČIM, – Pripadnici ZODIJAKA koje “MORE” brige, jedan od njih PUCA od samokritičnosti

U oblasti astrologije, određeni horoskopski znaci poseduju urođenu sklonost da svaku situaciju preispitaju do najsitnijih detalja.

Shutterstock

Od Ovna do Djevice, ovih sedam znakova pokazuju neuporediv talenat za pretjerano razmišljanje, što ih dovodi do seciranja i razmatranja čak i najjednostavnijih stvari

Svi smo krivi što povremeno previše razmišljamo, i to retko vodi ka dobrom. Ali, nekim ljudima je to mnogo teže nego drugima. Postoje oni koji umeju da potonu duboko u svoje misli, i teško im je da “izrone”.

Ne možete da promenite ono što ne priznajete, tako da poradite na tome, ako se nalazite među ovim pripadnicima Zodijaka.

Škorpija

Škorpija je tajnovita, ali je takođe i pomalo ljubomorna i zavidna. Ona je toliko zaokupljena detaljima svojih osećanja i premišljanja o namerama drugih, da ne mogu da ostave svoje misli po strani, već su potpuno zaokupljeni non stop razmišljanjem šta sve oko njih znači. Sve promišlja dva puta, i ako nešto uradii iz prvog puta, ona će ga proveriti još jednom, makar u svojoj glav. Škorpiji je teško da započne novi put.

Djevica

Devica ima širok um i bujnu maštu. Ona će da vraća film u glavi i razmišlja o tome šta će se dogoditi ili preispitivati ono što se već dogodilo. Devica je, takođe, i veoma samokritična i stroga prema sebi. Perfekcionizam je njena mana. Sve što rade , rade strpljivo, razmišljajući o tome i proračunavajući svaki pokret, jer one ne znaju drugačije.

Blizanci

Blizanci su hiperaktivni, zanimljivi i misli su im na sto strana. Oni od tolikog razmišljanja nekada ne mogu da se skoncentrišu da obave jedan zadatak, jer njihova svestranost im govori da bi trebalo da ih urade pet u isto vreme. U suštini, vrlo su radoznali, pametni i zato i imaju želju da saznaju nešto novo i razmišljaju o mnogim stvarima.

Ribe

Ribe, dvanaesti znak zodijaka, poznat je po svojoj tendenciji da preterano razmišlja o svemu. Oni neprestano analiziraju i seciraju svaku situaciju, često bivajući uhvaćeni u mrežu misli i emocija. Štaviše, neke Ribe imaju prirodnu sklonost da uđu duboko u svoje umove, neprestano preispitujući svoje izbore i postupke. Oni pažljivo ispituju svoje interakcije sa drugima, ponavljaju razgovore u svojim glavama i traže skrivena značenja, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh