Svaštara

Sutra Merkur ulazi u Jarca: Evo šta nas očekuje u slijedeće tri nedelje

Prvog dana decembra Merkur ulazi u Jarca i tu će ostati do 22. decembra. Bićemo inspirisani da razmišljamo strateški i svaki plan razvijemo do detalja.

Poljubac - Telegraf.rs

Jarac je poslovni znak Zodijaka i njihov cilj je efikasnost i uspeh, a Merkur je planeta komunikacije, tehnologije i putovanja. Dakle, u naredne tri nedelje bićemo orijentisani na izgradnju ideja i razrađivanje savršenog plana za njihovo ostvarenje. Pored toga, bićemo veoma direktni tokom ovog tranzita, pa moramo biti veoma pažljivi povodom tona kojim se obraćamo kada komuniciramo sa drugima.

Kako će to što Merkur ulazi u Jarca uticati na nas?
Kada Merkur uđe u Jarca, možemo očekivati da ćemo jasnije razmišljati i pronalaziti rešenje za postojeće probleme. Horoskop takođe poručuje da ćemo biti više posvećeni našim snovima, željima i ciljevima. Komunikacija će biti laka sa ljudima oko vas ako budete obratili pažnju na to kako vaše reči utiču na druge.

Ovan
Vreme je da krenete na novo putovanje i to učinite sa određenim ciljem. Merkur u Jarcu će vas ohrabriti sa usporite i razmislite o nesigurnostima sa kojima se borite. Takođe, razmislite o tome kako da bolje komunicirate sa drugima i nemojte žuriti da pričate prvo što vam padne na pamet. Budite otvoreni za učenje.

Bik
Prihvatite činjenicu da nekada zaista ulažete previše ljubavi i pažnje u odnose koji su u stvari veoma loši za vas. Ovi odnosi čine da se osećate dobro samo dok ste i fizički sa njima, dok u drugim trenucima prolazite kroz emotivne rolerkostere. Posvetite se odnosima koji su važni i koji mogu biti dugoročni.

Blizanci
Energija je poprilično teška za vas tokom ovog tranzita jer je Merkur vaša vladajuća planeta. Osećaćete se kao da nosite mnogo tereta i da niko u blizini ne može da vam pomogne da ga nosite. Razlog za ovakvo osećanje leži u tome što niste sigurni kome da verujete. Potražite utehu kod onih za koje znate da im možete verovati.

Rak
Energija Merkura će vas podstaći da promenite svoj način razmišljanja i da zaista izrazite svoja osećanja. Budite veoma jasni i sagledajte situaciju racionalno umesto što ih izbegavate i što se povlačite u svoju ljušturu. Razgovor o emocijama će vam pomoći da se osećate bolje, a uz to će produbiti vaše odnose.

Lav
Osetili ste užurbanu energiju praznične sezona, ali koliko god to bilo prijatno, potrebno vam je da se odvojite i provedete trenutak sami. Ovo je jedini način na koji možete da idete napred sa bistrim mislima o tome šta želite u svom životu, šta funkcioniše i šta bi trebalo da promenite.

Djevica
Bićete posebno kreativni tokom ovog perioda i koristite tu energiju jer bi to moglo dugoročno da vam se isplati. Ipak, zapamtite da vam je potrebno i da se odmorite. Tokom opuštenog stanja možete razmisliti o vezama i prijateljstvima koje to više nisu. Stavite tačke na odnose prema kojima ste postali ravnodušni.

Vaga
Vaša emocionalna osnova je u poslednje vreme veoma slaba. Ne znate kako to da popravite, pa se povlačite u izolaciju i izbegavanje. Ipak, to vam neće pomoći. Odvojite malo vremena za sebe i utvrdite šta želite. Vreme je da se posvetite sebi jer, zapamtite, ne možete širiti pozitivnu energiju ako je ni vi nemate.

Škorpija
Možda vam je problem da porastete. Ne znate šta da radite sa svim osećanjima koja imate i ne znate kako da se pravilno izrazite. Nemojte da brinete toliko o tome da to uradite na pravi način i samo to uradite. Budite kreativni i nemojte se plašiti toga da budete ranjivi.

Strelac
Odvojite sekundu da zastanete i razmislite, Strelčevi. Ipak, nemojte se fokusirati na vaše mane i greške. Fokusirajte se na ono dobro. Uložite energiju u jačanje sopstvenih vrednosti i budite veoma nežni prema sebi. Ovo je način na koji možete da krenete napred sa više moći.

Jarac
Poslednjih nekoliko meseca ste proveli razmišljajući o tome ko je vredan vašeg vremena i energije. Uz nostalgiju praznične sezone, preispitivaćete svoje odnose i prekidaćete one koji vam ne donose radost i sa kojima ne vidite stvari na dugoročnom nivou.

Merkur ulazi u Jarca: Vodolija
Praznici samo što nisu stigli, a vi imate snažnu potrebu da se povučete u mirnije okruženje. Posvetite se odnosima i karijeri. Uočite ko je u vašem životu iz pogrešnih razloga i radite na tome da ih pustite. Radeći to, moći ćete da idete napred ka uspehu i sreći.

Ribe
Nemojte biti tako strogi prema sebi. Samo zato što život ne ide onako kako ste planirali, ne znači da ne idete ka zacrtanom cilju. Zapamtite da napredak često nije linearan. Prihvatite ono što je nepoznato sa više hrabrosti. Postići ćete ciljeve kada uočite kako da situaciju okrenete u svoju korist.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh