Svaštara

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE NOVCA U 2024. GODINI: Astrolozi im predviđaju bogatstvo ali samo uz ove savjete

Provjerite obavezno jeste li pripadnik ova 4 znaka horoskopa jer 2024. donosi mnogo korisnih astroloških događaja.

Međutim, i ako ne pripadate horoskopskim znakovima kojima astrologija predviđa obilje u 2024, možete u svoj život privući novac.

Da biste popravili svoje finansijsko stanje veoma je važno da iskoristite mlad mjesec kao jedan od najvažnijih lunarnih događaja, smatraju astrolozi. Zato naredne godine pokušajte da „poklopite“ svaki novi početak, potpisivanje važnih ugovora, započinjanje projekata i novih poslova i sl. s periodom mladog mjeseca.

Važna je i planeta Venera, koja se smatra finansijski povoljnom kada prolazi kroz drugu kuću, kao i Mars, koji je finansijski proaktivan kada prolazi kroz osmo polje. Ako srećni Jupiter, jedna od najvažnijih planeta u natalnoj karti, prođe kroz bilo koju kuću, dobijate energiju koja pruža neočekivane i pozitivne prilike, mada tu postoji opasnost: možete biti i pomalo rasipni.

U svakom slučaju, planete će, u pogledu finansija, ipak biti naklonjenije narednim znakovima.

Astrološko predviđanje za 2024: Koji znakovi će imati najviše novca?

Djevica

Čestitamo, Djevice, sljedeće godine dobijate na astrološkoj lutriji!

Južni čvor u Vagi će 2024. osloboditi blokade u vašoj drugoj kući ličnih resursa, sistema vrednosti i konkretnog bogatstva. To znači da će vam Severni čvor u Ovnu pomoći da postanete samodovoljni jer se fokusira na osmu kuću investicija, finansijske „pismenosti“ i transformacije.

Najvažnije je, dakle, to što ćete naučiti da imate pasivne prihode i budete dugoročno finansijski stabilni. Najpovoljniji period biće vam šestomesečni ciklus koji počinje 8. aprila, tokom pomračenja Sunca u Ovnu, koje se dešava u vašoj osmoj kući, pa će vam pomoći da se rasteretite dugova, stvorite više izvora prihoda i investirate u svoju budućnost.

Škorpija

Posljednjih nekoliko godina Škorpije su više puta bile u prilici da se pomire s time da nemaju kontrolu i moć nad situacijom.

Godina 2024. nudi priliku za obnovu, što počinje s finansijama. Od 1. januara do 25. maja trebalo bi da se usredsredite na uzemljenje u karijeri dok Jupiter u Biku više ne retrogradira u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Obaveze koje preduzmete postaće još plodonosnije kada Jupiter uđe u Blizance 25. maja, jer će se tada on naći u osmoj kući ulaganja.

Da biste maksimizirali svoj uspjeh, trebalo bi da radite s energijom Blizanaca i ojačate svoje vještine u komunikaciji, prilagodljivost i multitaskovanje.

Jarac

Ako neko zaslužuje povišicu, to ste definitivno vi!

Sledeća godina mogla bi za Jarčeve biti najpovoljnija finansijska godina, zahvaljujući Plutonu u Vodoliji i Jupiteru u Blizancima. Iako će vas ovi tranziti naterati da jurite da biste održali korak s dešavanjima, mogu da vam uvećaju bogatstvo. Ali samo ako ste spremni za izazov!

Nakon 25. maja, mogli biste imati mnogo više obaveza, ali ćete se snaći odlično i neće vam biti teško da radite naporno i vredno.

Istovremeno ćete uspevati da ostvarite mnogo toga, a nagrada nećete izostati.

Ribe

Severni čvor u Ovnu proći će Ribama kroz drugu kuću materijalnog bogatstva i ličnih finansija, donoseći ogromne mogućnosti i usklađujući konačno novac s vašim vrijednostima.

Uz to, Južni čvor u Vagi će vas primorati da se oslobodite loših navika u vezi sa osmom kućom dugova, imovine i zajedničkih resursa.

Pomračenja koja nas čekaju na 2024. pomoći će vam da se intuitivno uskladite sa svojim finansijskim ciljevima, a jedan od takvih ciklusa već je počeo tokom pomračenja Sunca u Vagi u oktobru 2023, pa vam je već postavljen put ka novčanoj stabilnosti u narednoj godini.

Bićete mnogo mudriji u ulaganju novca, a najbolji period počinje 8. aprila, piše Glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh