Svaštara

Kome možete vjerovati? Ovan je često nevjeran u vezi, dok su Bikovi najčešće lojalni partneru

Malo tko u životu nije bio povrijeđen od partnera, a različiti horoskopski znakovi se drugačije odnose prema nevjeri. Za Rakove nije neobično da ‘zastrane’ u vezi, kao ni Škorpionima

Ljubavni odnosi nerijetko donose slomljena srca i izdaje, pa se malo tko nije tijekom života opekao. Iako je vjernost i odanost ono što tražimo od partnera, može se dogoditi da se i sami odmaknemo od te ideje. Evo kako horoskopski znakovi funkcioniraju u vezama i koji od njih se prepusti flertu i prevari partnera.

Ovan

Ovnovi su vrlo aktivni i traže dosta pažnje, pa nije neobično da ‘zastrane’ u vezi ako partner ne može pratiti njihov ritam. Šanse da će vas Ovan prevariti su 50-50, pa ako se to i dogodi, očito s njegove strane nije bilo dovoljno emocije.

Bik

Bikovi su među najvjernijim partnerima, i istinski vjeruju u ljubav do groba i monogamiju. Kad varaju, to je obično iz osvete, jer takve drastične prijestupe sami od sebe nikad ne bi napravili.

Blizanci

Ljubavnici ovog znaka vrlu su mudri i traže intelektualnu simulaciju konstantno. Ako im toga u vezi ili braku nedostaje, nije im strano pronaći to negdje drugdje. Često se zadovolje samo dopisivanjem s nekim drugim, a ako to želite izbjeći, redovite potičite njihov interes.
Rak

Često vrlo nesigurni, Rakovima nikad nije dovoljno pažnje. U potrazi za stalnom potvrdom i ‘ego boostom’, nije neobično da prevare. Nakon što budu nestašni, često neće ni priznati krivnju, već će ju probati prebaciti na nedužnog partnera.

Lav

Iako su Lavovi puni samopouzdanja i čini se kako uzimaju sve što žele, u srži su lojalni partneru i neće lako ugroziti svoju sreću. Jedino što se ne smije dogoditi je da budete uspješniji, bogatiji ili talentiraniji od njih.
Djevica

Djevicama možete vjerovati. Vrlo su izbirljivi kod izbora partnera, no kad ga izaberu, onda se njega drže. Unatoč tome, imaju stalnu želju za samoćom i uživanjem u svom miru.

Škorpion

Škorpioni su puni strasti i ona ih često vodi, pa lako prevare čak i samo iz fizičke potrebe. Nepouzdani su, pa je s njima važno održavati strastvenim odnosom prenosi 24sata
Strijelac

Strasni i slobodni, traže da ih se ne ograničava, pa ako pustite svog Strijelca da diše punim plućima, ne morate se brinuti o nevjeri.

Jarac

Jarci su vjerni i disciplina im je drugo ime, pa i u slučaju da im nestašne misli padnu na pamet, zaustavit će se na vrijeme. Ne mogu živjeti bez osjećaja da su posebni, pa im to pružite.
Vodenjak

Vodenjaci često mijenjaju želje i jako ih lako one ponesu, pa sami sebi često govore da je njihova ljubavna avantura puka slučajnost.
Ribe

Pripadnici ovog znaka vrlo su maštoviti i često su vjerni, ali ako im je dosadno, ne čudi da ih ljubavna priča ponese u drugom smjeru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh