Svaštara

Cijeli život pogrešno stavljate kese za smeće u kantu: Otkrivamo lakši i praktičniji način

Ovaj trik iz TikToka osvojio je srca korisnika interneta. Pokazuje kako pravilno staviti kesu u kantu

kesa - tik tok

Bacanje smeća i odlaganje novih kesa u kantu za smeće dio je naše svakodnevice. Vjerovatno to svi radimo automatski bez razmišljanja. I kako se pokazalo, radimo to pogrešno.

Ovaj trik iz TikToka osvojio je srca korisnika interneta. Pokazuje kako pravilno staviti kesu u kantu.

Kod vas to vjerovatno izgleda ovako: otkinete kesu, otresete je, otvorite i stavite u kantu. Nije previše zamorno niti dugotrajno, ali ovako je ispravnije.

Ispravan način je da vreću za smeće stavite na kantu tako da otvorena strana kese bude na samoj kanti, poput šešira. Zatim kesu gurnete nadolje kako biste uklonili sav zrak koji bi možda mogao da smeta.

Efekt? Isto kao i obično, ali je brže i tiše. Također vam ne treba toliko prostora da protresete kesu. Ovaj trik vam neće „spasiti“ život, ali bi ga mogao malo olakšati. I zašto komplicirati kada postoje lakši načini? Inače, ovaj video ima milione preglede i lajkova. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh