Svaštara

Mars u DOBROM aspektu sa Plutonom – Astrolog otkriva da nas čekaju VELIKE, sudbinske PROMJENE, jedinstven događaj koji će djelovati KOLEKTIVNO

Aspekti između natalnog Marsa i Plutona stvaraju snažan, ponekad zastrašujući izvor energije.

Horoskop - Astrosudbina.com

Mars stvara potrebu za kontrolom Plutona, dok Pluton pojačava želju Marsa da osvoji. To neminovno dovodi do snažnih i sudbinskih promjena na kolektivnom nivou, tvrdi astrološkinja Jasmina Mitrović za Srbiju Danas.

– U srijedu nas očekuje mnoštvo aspekata koji će vas podržati na vašem putu. Ovog dana je najvažnije da verujete u sebe, da jasno definišete ciljeve kao i da imate dovoljno hrabrosti da započnete put promena.

Mars u dobrom aspektu sa Plutonom daje vam duplu energiju da se pokrenete. Jedan od najsnažnijih aspekata.

Ipak, može dovesti i do ozbiljnih sukoba i ratova, kao i završetaka nekih borbi i projekata koje ste započeli u prošlosti, i da zadate poslednji udarac da bi se nešto važno dogodilo i transformisalo. Izbegavajte opasnosti, rizik i agresivne osobe. Budite fizički aktivni, posebno vežbajte aktivnosti nogu ili borlilačke vještine.

Popodne Sunce ulazi u znak Strelca, a Mesec u znak Ovna, što donosi vatrenu energiju i inicijativu, volju i hrabrost za akciju. Izbegavajte negativnost i kritiku, i umesto toga bolje se povucite i delajte nego da komunicirate – rekla je astrološkinja Jasmina Mitrović za portal Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh