Svaštara

Zovu ih VEŠ MAŠINE, jer su OČAJNI u LJUBLJENJU – Iako mogu biti IZUZETNI LJUBAVNICI, strastveni POLJUPCI im nisu jača strana

Astrolozi im predlažu da malo više vježbaju.

horoskop - Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svoje posebne talente i oblasti u kojima će možda trebati malo više prakse. Kada je u pitanju umjetnost ljubljenja, neki znakovi se prirodno ističu svojom strašću i senzualnošću, dok će drugima možda trebati malo više prakse.

Evo koja tri horoskopska znaka bi trebalo da malo više vježbaju.

Djevica

Device su poznate po svom perfekcionizmu i analitičkom pristupu, što može uticati na njihovu spontanost u ljubljenju. Njihova sklonost da previše razmišljaju i brinu o detaljima može ih sprečiti da se opuste i uživaju u trenutku. Device se mogu previše usredsrediti na pravilnu tehniku ljubljenja, gubeći prirodnu strast i spontanost koja poljupce čini nezaboravnim.

Jarac

Jarčevi su praktični i često ozbiljni, što može uticati na njihovu sposobnost da se prepuste romantičnim trenucima. Njihov realističan i ponekad uzdržan pristup može umanjiti vatru i strast potrebne za zaista nezaboravan poljubac. Jarčevima će možda trebati malo više vremena da se opuste i povežu na emotivnom nivou, što je neophodno za iskreno i strastveno ljubljenje.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nekonvencionalnosti i nezavisnosti, što ih može učiniti pomalo nepristupačnim pri izražavanju ljubavi. Njihova preferencija za intelektualnu vezu ponekad prevazilazi potrebu za fizičkom bliskošću, što može rezultirati nedostatkom strasti u poljupcima. Vodolije su više fokusirane na mentalnu stimulaciju, tako da senzualna strana ljubljenja ponekad može da prođe pored njih, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh