Svaštara

Majstori eskivaže: Ovo su 3 najveća lenjivca Zodijaka, sve će da urade samo da ne rade

Da li ste u svojoj okolini primetili nekoga ko bi mogao biti krunisan kao majstor eskivaže? I ako je tako, da li su rođeni pod jednim od tri znaka koje ćemo otkriti?

Lijene osobe - Net.hr

Lenjost može izgledati privlačno, rekao je jednom Stiven Hoking, ali rad pruža zadovoljstvo. Međutim, za naša tri šampiona Zodijaka u i lenstvovanju.

1. Ribe

Prve na našoj listi su sanjive Ribe. Budući da su poslednji znak Zodijaka, poznate su po svojoj dubokoj mudrosti, intuiciji i duhovnosti. Ribe su kreativne duše koje često borave u carstvu snova i mašte – svetu daleko od svakodnevnih zadataka i hitnih rokova. One su veoma osetljive i stoga se često osećaju preplavljenim surovim zahtevima realnosti, pa radije umesto toga teku niz struju, utonule u sopstvene misli i fantazije. Njihovi kreativni umovi uvek rade, ali fizički napor nije njihova jača strana. Kao što je Albert Ajnštajn, čuvena Ribe, rekao: „Mašta je važnija od znanja“.

2. Bik

Potom imamo postojanog Bika. Uprkos svojoj reputaciji vrednog pojedinca, ovaj zemljani znak voli udobnost i opuštanje više od svega. Njime vlada Venera, planeta ljubavi i luksuza, što ga čini obožavateljem svega lepog i umirujućeg. Bik može neumorno da radi ako je strastven u nečemu, ali u suprotnom, više voli da vodi život sporo i stabilno, prepuštajući se svojim omiljenim hobijima, hrani i materijalnim zadovoljstvima. Oni čvrsto veruju u izreku: „Radi da bi živeo, ne živi da bi radio“.

3. Vaga

Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo šarmantne Vage. Kao vazdušni znak kojim vlada Venera, oni su miroljubivi pojedinci koji preziru sukobe i konfrontacije. Oni teže ravnoteži i harmoniji u svim aspektima svog života, a tu ni posao nije izuzetak. Vage su poznate po svojoj neodlučnosti, pa često provode više vremena odmeravajući svoje mogućnosti nego što stvarno preduzimaju akciju. Oni su društveni leptiri, koji koriste svoju duhovitost i šarm da se kreću kroz život, a ne bilo kakav napor. Kao što je Sofokle, starogrčki dramski pisac (i sam Vaga) primetio: „Najveća tuga je prepoznati sebe kao jedini uzrok svih naših nedaća“, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh