Svaštara

Bivša srpska snaha pojavila se na crvenom tepihu i šokirala fanove: ‘Pa šta joj je s licem?!‘

Obožavatelji poznate manekenke pitaju se otkud promjena na njezinu licu, a neki sumnjaju na zahvat fox eyes

Adriana Lima - Profimedia

U Los Angelesu održala se premijera filma „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds&Snakes”, a među brojnim poznatim licima bila je i Adriana Lima (42), čije je lice mnoge zbunilo.

Manekenka se pojavila s vidno iskošenim očima i podignutim obrvama što je dosta promijenilo njezin prepoznatljiv izgled, a zbog toga su mnogi komentirali tu promjenu na društvenim mrežama.

Sumnjaju na zahvat fox eyes koji je svojevrsni trend u svijetu i isprobale su ga mnoge poznate zvijezde.

Ovim zahvatom vanjski rub obrve je podignut prema gore i ne prati liniju kosti ispod obrve kao što je uobičajeno. To podiže kutove očiju i kožu tog područja, prema Optimaxu.

„Što joj je s licem?”, „Odmah moram saznati što se dogodilo s licem Adriane Lime”, glasili su neki od komentara.

Lima je 2018. prestala biti Viktorijin anđeo i privremeno se povukla iz modelinga kako bi se posvetila obitelji. No, ove se godine ponovno pridružila Victoria‘s Secretu za kampanju parfema i jedno je od lica kolekcije The Icon by Victoria‘s Secret, a uz nju su modne ikone Gisele Bündchen, Naomi Campbell i Candice Swanepoel.

Adriana ima troje djece. Kćeri Valentinu (13) i Siennu (10) ima iz braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem (44). Prošle godine dobila je svoje treće dijete, sina Cyana s filmskim producentom Andreom Lemmersom (42). Manekenka je nakon svoje posljednje trudnoće često na meti kritika zbog viška kilograma. piše Jutarnji


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh