Svaštara

PUN MJESEC U BLIZANCIMA DONOSI ŽELJENE PROMJENE: Karte vam se otvaraju, mudro iskoristite vrijeme, ovaj datum je ključan!

Pred kraj godine, planete su se poigrale i pružile nam priliku za novi početak.

Mjesec, djevojka - Ilustracija

Pun Mjesec u Blizancima, donosi potrebu za promenama i spontanošću. Osećaj sigurnosti se rađa kada razmišljate o svojim osećanjima i delite ih sa drugima. Ove dane ćete biti više pričljivi i moći ćete da govorite bez napora. Vaša sposobnost da ostanete smireni će biti bolja, ali oprez, hladno srce može odbiti druge. Harmonija između razmišljanja i osećanja je veoma važna.

Mesec u Blizancima koji će biti 27. novembra donosi potrebu za promenama i spontanošću. Ovo može biti veoma zanimljivo za ljude koji vole da istražuju nove stvari i da se odvaže na avanturu. Međutim, ističe se i važnost razmišljanja o svojim osećanjima i deljenja istih sa drugima. Ovo može biti izazov za one koji se teže otvaraju i ne osećaju se komforno deljenje svojih emocija.

Takođe, pominje se da će ova pozicija Meseca učiniti da budemo više pričljivi i da imamo veću sposobnost za komunikaciju. Ovo je idealno vreme da se izrazimo i da saopštimo svoje mišljenje. Međutim, važno je da ostanemo smireni i da vodimo računa o našim emocijama. Hladno srce može biti odbojno za druge i može uzrokovati nesklad u odnosima.

Pun Mesec u Blizancima donosi potrebu za promenama, spontanošću i komunikacijom. Ovo je vreme da se otvorimo i da razmišljamo o svojim osećanjima, ali i da podelimo ista sa drugima. Važno je da održimo ravnotežu između razmišljanja i osećanja kako bismo izbegli eventualne konflikte.

Ovaj pun Mesec će probuditi u nama organizatora zabava, motivišući nas da okupimo društvo i uživamo u prazničnoj euforiji. Ali, ne treba se ograničiti samo na lokalne odnose, već treba iskoristiti internet kao alat za održavanje veza sa prijateljima koji su se razdvojili tokom godina.

Pun mesec u znaku Blizanaca će doneti mnogo pozitivne energije i raspoloženja, pa će biti idealno vreme za okupljanja i druženja. Ukoliko već imate planove za praznike, ovaj pun mesec će ih samo dodatno pojačati. A ako još uvek niste sigurni kako da provedete praznike, ovaj pun mesec će vas motivisati da se organizujete i napravite nezaboravne planove sa dragim ljudima.

Međutim, ovaj pun Mesec takođe može doneti i izazove u komunikaciji i odnosima. Blizanci su poznati kao komunikativni i društveni znak, ali mogu biti i promenljivog raspoloženja. Zato je važno da budemo pažljivi u svojim rečima i da ne preterujemo u svojim očekivanjima od drugih.

Za one koji imaju prijatelje i porodicu koji su se razdvojili i koji nisu u mogućnosti da se okupe za praznike, ovo će biti idealno vreme da se iskoristi tehnologija i održi veze putem interneta. Takođe, ovo je dobra prilika da se proširi svoje društveno okruženje i upoznaju novi ljudi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh