Svaštara

INDIJSKI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU NOVEMBRA: Bikovi na raskrsnici, Škorpije mogu da pripreme šampanjac

Prva polovina novembra 2023. bit će vrijeme kreativnih ideja, period kada možete da zablistate i inspirišete ljude oko sebe.

indijski horoskop - Facebook

Iako je period vladavine Škorpije kada se sve dešava iza kulisa ovo je i trenutak kada možete otkriti najdublje tajne, poručuju indjski astrolozi.

Bik – Na raskrsnici

Rođeni u znaku Bika osjećaju se kao da stoje na raskrsnici. Da li izabrati nešto što dobro poznajete ili se upustiti u avanturu nepoznatog. Odgovor na ovo pitanje znate samo vi i šta je najbolje za vas. Vrijeme je da krenete u susret svojoj sudbini, da naučite da praštate sebi i drugima kako biste mogli da nastavite svoj duhovni rast. Ne plašite se rizika, imate zaštitu neba koja vam je potrebna da biste napredovali u pravom smjeru.

Vaga – Slavite ljubav

Vage se osjećaju emotivno, isunjeni bezuslovnom ljubalju i spremni da rade na najboljoj verziji sebe. Porodica je vaše sigurno mjesto i vaša najveća avantura. Došao je trenutak da slavite ljubav i priglite darove koje imate. Naravno, uvijek može bolje, ali sad treba da budete zahvalni za ono što imate i slavite svoj sretan i ispunjen život. Bit će vremena za nove ciljeve i poslovne uspjehe, sad je fokus na porodici pa uživajte u zasluženoj sreći.

Škorpija – Zablistajte

Škorpije nikad ne igraju na malo i sigurno. Tako će biti i u ovom periodu kada ćete pokazati svijetu zašto imate nesalomiv duh. Koliko god vas život šibao vi uvijek nekako isplivate i budete pobjednik. Ovo je vaših pet minuta slave, pa zablistajte kao nikad ranije. Zapamtite, svaki put kada zablistate u svojoj svjetlosti inspirišete druge da učine isto. Možete da pripremite šampanjac jer ćete ovog novembra imati na pretek razloga za slavlje.

Jarac – Naučite da praštate

Kako se približava kraj godine Jarčevi su sve više u panici. Sve što su planirali i čemu su se nadali u ovoj godini nekako vam se izmigoljilo i pretvorilo u nešto sasvim drugo. Zar još niste naučili da je to za vaše dobro i da se samo iskustvo računa. Nemojte biti na kraj srca, naučite da praštate i sebi i drugima bit će to najvrijednija lekcija koju ćete savladati. Kad shvatite koliko je oprost ljekovit za vašu dušu svijet ćete gledati na drugačiji način, piše express.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh