Svaštara

Lav, Škorpija i Bik su najsnažniji znakovi horoskopa i rođene vođe koje ostvare sve što zamisle

Sigurno ste tokom života imali priliku da sretnete osobe koje su vas momentalno i magnetski privukle, a nista mogli sebi jasno da objasnite razlog.

Posao - Blic.rs

Pojedini znaci Zodijaka predodređeni su da budu vođe, jer imaju urođenu snagu i hrabrost veću nego drugi.

Lav

Kralj džungle je neprikosnoven kada je u pitanju uticaj na druge ljude. Može vam se u početku učiniti da je arogantan i distanciran, međutim ovaj horoskopski znak je jedan od najtoplijih i veoma je zaštitnički nastrojen prema svojim voljenima.

Vešt je sa rečima tako da mu komunikacija sa drugima ide od ruke. Lavovi su dostojanstveni, hrabri i lojalni, što znači da se možete osloniti na njih. Bez obzira gde se nalaze, uvek privlače pažnju svojom energijom.

Škorpija

Škorpije poseduju snažnu intuiciju što im omogućava da uvek budu korak ispred. Priroda ovog horoskopskog znaka je strastvena, misteriozna i pomalo posesivna, što može ponekad da uplaši ljude.

Lako se nose sa zadacima i vole da se osame jer su tada najproduktivniji. Ono što zacrtaju, to i ostvare, što ih čini pravim liderima.

Bik

Ovo je treći najmoćniji znak Zodijaka, koji poseduje veštine lidera. Bikovi se fokusiraju na ostvarivanje svojih želja na taj način što imaju racionalan i odgovoran pristup svemu.

Njihov avanturistički duh ih čini neustrašivima i zanimljivima. Bikovi su po prirodi odlučni, uporni i istrajni, a isto tako i saosećajni, puni razumevanja, piše Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh