Svaštara

Zaboravite na sodu i sirće: Ovo jeftino sredstvo iz kupatila je najbolji „ubica“ mrava

Ako i vi spadate u onu grupu ljudi koji nastoje da uvek zatvore prozore i vrata jer je dovoljna sekunda da uleti neka „dosada“, onda vam donosimo rešenje kako da se zauvek rešite insekata.

Mravi - Magazin.ba

Mnogi smatraju da je generalno čišćenje pravo rešenje, ali muve, komarci i mravi vrebaju iz svakog ugla i iskreno, teško ih se rešiti.

Mravi su definitivno najuporniji, znaju da se pojave na neuobičajenim mestima, a najgore što se može dogoditi je pronaći ih u velikom broju na nekoj hrani koju držite u svojoj kući. Postoje razna sredstva uz koje ćete ih ukloniti, ali ako ih nemate pri ruci, postoji trik koji je otkrila Sofi Hinčlajf, poznatija kao gospođa Hinch. Stekla je veliku popularnost zahvaljujući savetima za čišćenje i uređenje doma koje deli na društvenim mrežama.

Rekla je kako je za koloniju mrava potrebno jedno sredstvo koji skoro svaka kuća ima u svom kupatilskom ormariću. Riječ je o puderu u prahu. To je preparat koji se koristi za uklanjanje svraba i iritacije kod djece.

„Puder stavite na mjesta gde mravi ulaze u stan – istakla je i dodala da je zbog toga već godinama mirna jer je mravi ne opsjedaju, a prenosi Jutarnji.

Veliki broj njenih pratilaca već praktikuje ovaj trik, pa su se u komentarima složili da je puder u prahu najbolje rešenje. Prema njihovim rečima, najbolje ga je staviti na ulazna vrata i ivice prozora jer su to mesta na koja se najčešće mravi ušunjaju u vaš dom.
.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh