Svaštara

Djevojka ušla u teretanu i napravila pometnju: Muškarci u nevjerici gledali u čemu se pojavila

Na prvi pogled činilo se da nije obukla donji dio trenirke, ali…

Redovno vježbanje ima brojne benefite po zdravlje, a za trening u teretani potrebna je oprema. Najčešće su to donji dio trenirke, helanke, komotna majica i patike. Međutim, ima i onih dama koje vole da privlače pažnju muškaraca dok vježbaju, pa na trening dolaze oskudno odjevene.

Međutim, snimak jedne djevojke kako trenira u teretani zapalio je internet i društvene mreže. Na snimku koji kruži mrežama vidi se zgodna djevojka koja je došla u teretanu da odradi svoj trening. Ona je na sebi imala teget majicu, na nogama patike, ali činilo se da je zaboravila da obuče donji dio trenirke.

Mnogim muškarcima pale su vilice kad su je ugledali dok je ona opušteno vježbala kao da se ništa ne događa. Zgodna plavuša zbunila je sve i na mrežama, a mnogima je bilo potrebno nekoliko minuta dok nisu shvatili u čemu ona to zapravo vježba.

Dama koja je napravila opću pometnju na društvenim mrežama i čiji snimci kruže internetom zapravo nosi helanke, samo je potrebno malo vremena da se one uoče. Ona se opredijelila za uske, pripijene helanke boje kože, zbog čega se čini da zapravo vježba gola, odnosno bez donjeg dijela odjeće.

Žena je vježbala na mnogim spravama, dok su se muškarci divili njenoj pozadini. Pitanje veša je i dalje ostalo misterija, budući da se ni minijaturne tange nisu ocrtavale, ali utješno je bilo što je barem helanke imala, piše SrećnaRepublika.rs.

Navodno su mnogi sportski brendovi poslije sporne zabune izbacili seriju helanki koja je također u ovoj popularnoj boji kože koja može zbuniti posmatrače, a helanke su navodno popularno nazvane “gole helanke”.

Snimak je samo na TikToku dobio više od 10 miliona pregleda, 123.000 sviđanja, a uslijedilo je više od 6.000 komentara.

– „Ova žena tačno zna šta radi“, „Trebalo bih da i ja uskoro isprobam to!“, „Ona zaista izgleda kao da je od pola naga“, „Žena željna pažnje“ – samo su neki od komentara,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh