Svaštara

Četiri horoskopska znaka kojima veze brzo dosade

Dok neki znakovi zodijaka vole stvarati ugodne, predvidljive rutine sa svojim partnerom, drugi žude pa čak i trebaju više raznolikosti u svom ljubavnom životu.

Ljubav - Luftika.rs

Sasvim je normalno imati dosadne trenutke u vezi. Ne može svaki dan biti poletan i uzbudljiv, a potreban je rad da bi se iskra održala. Ali ako ste jedan od znakova koji se lako dosađuju, dosada može biti malo veći problem.

Ovan

Ovan je energičan vatreni znak što objašnjava zašto ne može biti miran. Iako im se sviđa ideja o vezi, nije neuobičajeno da osjećaju dosadu u vezi, pogotovo ako je njihov partner suzdržan. Ovan ne želi previše razmišljati ni o čemu, već bi radije samo zaronio u iskustvo, a zatim pronašao nešto novo. Veze mu također mogu postati dosadne nakon što završi faza medenog mjeseca. Vole ulagati u vezu kada je nova, ali ti se osjećaji mogu promijeniti kada se počne stvarati rutina.

Blizanci

Kao brbljav, zračni znak koji brzo razmišlja, ništa mu nije gore od dosadnog razgovora. Glava mu je puna misli i ideja, zbog čega vole duhovit razgovor ili raspravu. Ako im partner to ne može pružiti, tada će se početi predomišljati. Veliku važnost stavljaju na komunikaciju pa im odgovaraju češći izlasci s partnerom, umjetničke izložbe ili kursevi kuhanja. Ako je komunikacija dobra, osjećat će se povezano sa svojim partnerom.

Strijelac

Ovaj promjenjiv vatreni znak voli lutati i vidjeti nove stvari. To radi kako bi stekao iskustva, ali i podijelio s drugima svoj svjetonazor. Kada su u vezi, lako mu se može činiti da ih partner sputava. Potrebna su mu vikend putovanja, spontani bijeg i duhovna putovanja kako bi se osjećao dobro, a sve to može biti teško postići kada moraju uzeti u obzir raspored druge osobe. Možda će se lako zaljubiti u osobu koju su tek upoznali, ali im je teško uspostaviti pravu vezu, osim ako taj osoba nije spontanija od njih.

Vodolija

Vodoliji ništa nije gore nego raditi istu stvar iz dana u dan. Kao neobičan zračni znak, voli isprobavati nove stvari kako bi “nahranio” svoj mozak. Zato petkom navečer mrzi biti kući. Umjesto da se s partnerom mazi na kauču, radije bi bio vani i isprobavao nove restorane, išao na koncerte ili putovao na uzbudljivo odredište. Ako neko ne može pratiti njegov tempo, samo je pitanje kada će mu dosaditi. Uvijek je najsretniji s osobama koje su jako energične, piše miss7zdrava.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh