Svaštara

Stjepan Hauser progovorio o raskidu vjeridbe sa Jelenom Rozgom: „Na živce su mi išli tračevi da smo oboje gej“

Poznati hrvatski violončelista Stjepan Hauser važi za velikog zavodnika na regionalnoj šoubiz sceni, a njegovo srce je 2015. godine osvojila popularna pjevačica, Jelena Rozga.

07.08.2017., Rakalj - U uvali Luka do koje je probijena setnica kroz makiju uz strmu obalu sinoc se po prvi puta odrzao koncert i to u cast Stijepanu Hauseru koji je svojom novcanom donacijom pomogao da se ta setnica realizira. Na samom otvorenju dosao je i Stiepan sa dijevojkom Jelenom Rozgom. "nPhoto: Dusko Marusic/Pixsell

Stjepan i Jelena su bili u ljubavi od 2015. godine do 2017, a on je u tom periodu i vjerio popularnu pjevačicu.

„Saradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dvije godine. Prekrasan period mog života i uvijek ću našu saradnju imati u lijepom sjećanju. Upoznali smo se u West Innu, bio je Miss Universe. Ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. I tako je sve krenulo“, ispričao je Stjepan kako je upoznao pjevačicu, prenosi portal Showbuzz.

Kako ističe, najviše su ga nervirali tračevi koji su kružili o njima, ljudi su iz optuživali da su oboje gej.

„To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer je to bila prava ljubav, živjeli smo zajedno dvije godine“, rekao je.

Podsjetimo, razloge o tome zašto su prekinuli vjeridbu su željeli da sačuvaju za sebe, a nagađalo se kako je prekidu kumovala razdvojenost zbog brojnih obaveza.

Prvi put u javnosti Jelena i Stjepan viđeni su na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u julu 2015. godine, a svoju romansu ubrzo su javno i priznali. Nakon samo pola godine veze Stjepan je Jelenu i zaprosio, a pjevačica je tada u intervjuima često isticala da bi se voljela da se ostvari i u ulozi majke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh