Svaštara

Ključ nezaboravnog vrhunca su čarape na nogama, kaže studija

Parovi sa čarapama na nogama uspjeli su postići orgazam puno češće nego bosonogi ljubavnici, pokazalo je istraživanje Sveučilišta u Groningenu u Nizozemskoj

Pogledajte što kaže iznenađujuća studija. Iako neki inzistiraju na bosim nogama, nošenje čarapa u krevet moglo bi imati svoje prednosti kada su u pitanju žustre aktivnosti.

Očito ključ uspješnog orgazma počinje u nožnim prstima. Parovi uvijek traže načine da brže dođu do vrhunca, i žele ga učiniti eksplozivnijim, iako seksolozi inzistiraju na tome da orgazmi ne čine niti kvare intimno iskustvo. Ali svejedno, budući da su traženi, mogao bi se malo pojačati dojam – pogotovo ako se uzme u obzir da sve što trebate je par čarapa.

Pomaže li nošenje čarapa u krevetu orgazmu?

Prema istraživačima sa Sveučilišta u Groningenu u Nizozemskoj, nošenje čarapa u krevet može pomoći u seksualnom životu. Sve je u cirkulaciji. Ako držite nožne prste toplima dok drijemate, protok krvi neće biti smanjen, a to je ono što može prigušiti orgazam. Kada se probudite, jutarnji seks će biti tu, prije palačinki.

Prema studiji, 80% parova koji su nosili čarape u krevetu uspjeli su postići orgazam u usporedbi s 50% parova koji su se borili za to nakon što nisu nosili čarape. Temperatura je jednostavan faktor koji može učiniti veliku razliku, pa je ne treba zanemariti.

– To će pomoći regulirati toplu temperaturu u stopalima, kao i opustiti krvne žile koje se sužavaju kada vam je hladno – rekla je Charlotte Johnson, seksualna stručnjakinja u Mega Pleasure.

Sugeriraju da čarape također mogu poboljšati orgazam jer kada se poveća cirkulacija krvi, to može igrati ulogu u povećanju izgleda za orgazam.

Dakle, nemojte zaboraviti navući čarape prije spavanja, osim za ugodu, također i za užitak kada se radi o nezaboravnim završnicama u spavaćoj sobi, piše My Imperfect Life.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh