Svaštara

Ovi horoskopski parovi ne mogu jedno bez drugoga iako im nije suđeno

Svi smo mi barem jednom u životu osjetili neobjašnjivu privlačnost prema nekome ko, naizgled, nije bio pravi izbor za nas.

Svađa - Pexels/Rodnae productions

Ta privlačnost je ponekad toliko snažna da se čini kao da su se sve sile svemira urotile kako bi nas spojile s tom osobom iako duboko u sebi znamo da veza s njom nema budućnost.

Astrologija nam ponekad može dati uvid u ovaj fenomen jer si određeni horoskopski znakovi ne mogu odoljeti iako im nije suđeno. U nastavku otkrijte koji su to znakovi.
Ovan i Škorpija

Ovan i Škorpija su kao voda i vatra, intenzivni, strastveni i neumoljivi. Ovan je poznat po svojoj energiji i entuzijazmu, dok Škorpija donosi dubinu i misterioznu energiju.

Njihova veza je eksplozivna i puna strasti, ali i konflikata. Iako se čini da su stvoreni jedno za drugo na fizičkom nivou, emocionalne i karakterne razlike često ih vode u burne svađe i nesuglasice.
Bik i Vodolija

Bik, zemljani znak, poznat je po svojoj stabilnosti, pouzdanosti i tradicionalnim vrijednostima. S druge strane, Vodolija je kao vazdušni znak nekonvencionalan, slobodouman i uvijek u potrazi za nečim novim.

Privlačnost između njih je neosporna, ali fundamentalne razlike u vrednovanju i načinu života često dovode do raskida njihove veze.
Djevica i Strijelac

Djevica je analitična, metodična i pažljiva, dok je Strijelac slobodan duh, neobuzdani avanturista. Njihova veza može biti ispunjena uzbuđenjem i otkrićima, ali često se nalaze u situacijama u kojima Djevica pokušava “popraviti” Strijelca, a Strijelac osjeća potrebu za bijegom od previše kontrole i ograničenja. prenose Nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh