Svaštara

Jesen puna para: Ova 4 znaka Zodijaka će imati sreće s novcem u oktobru

Općenito, astrološka situacija u oktobru bit će izrazito promjenjiva i ne baš najugodnija za rad i financijske aktivnosti općenito, no osobe rođene u dolje opisanim znakovima Zodijaka imat će malo više prilika za bogaćenje nego ostali.

Novac / Shutterstock

Provjerite jeste li među njima!

Lav

Predstavnici ovoga znaka imat će veliku sreću u oktobru, ali samo pod uslovom da trezveno procijene što se događa. Kupovine, investicije – svemu treba pristupiti krajnje oprezno. Prije nego što uđete u neke saradnje i projekte, trebali biste pažljivo odvagnuti sve rizike.

Sreća će biti hirovita, ali planeti će Lavovima pružiti dosta profitabilnih prilika. Astrolozi savjetuju da odlučite o svojim željama i odredite jasan iznos koji će pokriti njihovo ispunjenje.

Djevica

Djevice će uspjeti ostvariti mnoge snove pa tako i one poslovne prirode. Da biste to učinili, samo trebate biti strpljivi i poboljšati svoje vještine. Upravo će visoka razina stručnosti i profesionalnosti postati glavni razlog uspjeha.

U ovom periodu moći ćete uz malo truda zaraditi novac i uštedjeti ga. Astrolozi savjetuju da pronađete mudru namjenu za svoje financije: isplativo ih uložite, kupite nešto vrijedno i potrebno ili uštedite. prenosi Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh