Svaštara

2 horoskopska znaka čeka neopisiva sreća ove jeseni, njima će u životu sve procvijetati

Pavel Globa je istaknuti astrolog u bivšim sovjetskim državama, a tamošnja javnost ga rado prati, posebno jer on često daje najrazličitije i detaljne astro prognoze.

Žena - Screenshot

Nedavno je otkrio da dva znaka sve do kraja jeseni čeka neobično povoljan period.

Rak

Od 15. septembra pa na dalje očekuje vas period promjena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne gledajte kao na kaznu, već kao na priliku!

Globa ističe da će Rakovi uz snalažljivost i upornost prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Svaki vaš naporan rad biće nagrađen. Do kraja oktobra možete da očekujete i unapređenje ili povećanje plate na radnom mjestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti u velikoj mjeri.

Ribe

Ribama se, pak, smiješi sreća na ljubavnom planu! Ako ste sami u narednim nedjeljama čeka vas sudbonosni susret koji će vam obojiti život novim bojama i ustalasati život. Ovo poznanstvo će se najverovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam donjeti iskreno zadovoljstvo.

Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprijediti i podići na viši nivo sa mnogo više topline, povjerenja i razumijevanja, prenosi Novi.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh