Svaštara

Za neke žene bi muškarci i na kraj svijeta – A za neke ni prst maketi: U čemu je razlika

Vjerovatno ste nekada obratili pažnju na dvije jednako lijepe žene, ali kada je u pitanju odnos muškaraca i njihov pristup prema njima bio je različit.

Par - Infpult.info

Da li ste se pitali u čemu je razlika? Skoro pa svi poznajemo jednu lijepu i nevjerovatnu ženu, koja uprkos godinama privlači i mlađe i starije muškarce. Oni jednostavno žele da razgovaraju sa njom, popiju kafu, a ona im najčešće ne dozvoljava da pređu granicu pristojnosti iz njoj poznatih razloga.

Istovremeno, znamo za ženu koja je takođe lijepog fizičkog izgleda, uredno se oblači, ali muškarci uopšte pretjerano ne obraćaju pažnju na nju. Pitate se u čemu je razlika? 1. Energija Prvo i osnovno jeste energija žene. Jednostavno ona privlači svojom energijom. To je nešto što ne mora da se vidi, ali se itekako osjeća.

Možda nema ni manekenski izgled, niti velike sume novca ali jednostavno itekako bi se upustili u razgovor sa njom. Kako da podstaknete energiju?! Prije svega, radite na svojim strahovima, oni su glavni neprijatelj samopouzdanju.

Nađite na sebi ono što vam se sviđa i na to usmjerite vaš fokus. Malo po malo, vrijednim radom i zadovoljstvom sobom možete podstaći vašu energiju. 2. Zauzmite svoju jasnu poziciju u odnosu Budite svijesne da odnos muškarca prema vama zavisi od toga kako ste se predstavile,piše Infpultinfo

Dozvolite mu da budete nježnije u tom odnosu. Dopustite mu da vam otvori vrata, manje koristite frazu “Mogu i sama”, tako se muškarac pored vas ne osjeća jakim. Dozovlite sebi da budete slabe u njegovoj blizini, ali ne tako lako dostupne.

3. Ženstvenost Budite svijesne da muškarci i dalje, a pogotovo na prvi pogled vole očima. Ne mora, naravno da se tu radi o kratkim suknjama, čak suprotno. Mnogo je prijatnije kada ste obučene sa stilom, to oni svakako primjećuju. Imajte osjećaj za dobar ukus i stil, i uvijek mirišite lijepo. Svakako će se okrenuti za vama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh