Svaštara

Čuvajte ih se: 4 horoskopska znaka vole da šire glasine o drugima, trač im je najveća zabava

Često događa i među prijateljima da barem jedna osoba voli da širi glasine i trača.

Tračanje - Ilustracija / Fokus.ba

Bilo da to radi iz dosade, želje za pažnjom ili iz nekog drugog razloga, svi znamo nekoga ko uživa u razgovorima o tuđim životima.

Prema astrologiji, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji su posebno skloni takvom ponašanju.

Blizanci
Blizanci su znatiželjni i uvijek u potrazi za najnovijim informacijama. Pošto vole da komuniciraju i budu u centru pažnje, često ih možete uhvatiti u širenju glasina. Njihova priroda je takva da žele biti informisani o svemu što se događa oko njih, a ponekad to može dovesti do prenošenja priča koje nisu potpuno istinite.

Škorpija
Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj i intenzivnoj prirodi. Kada je riječ o tračanju, one to čine s određenom namjerom, često kako bi stekli prednost ili kontrolisali situaciju. Škorpije vole da budu u toku s najnovijim događanjima, a njihova duboka emotivna povezanost često ih čini osjetljivim na tuđe tajne.

Djevica
Iako se na prvi pogled to možda ne čini tako, Djevice su pravi analitičari. Vole da analiziraju ljude i situacije oko sebe, što ih često dovodi do tračanja. Njihova potreba za redom i savršenstvom ponekad ih može podstaći na to da komentarišu i kritikuju druge i da pritom podijele informacije koje možda nisu trebali.

Vodolija
Vodolije su po prirodi slobodoumni i nekonvencionalni. Vole da budu u toku s najnovijim trendovima i informacijama, a njihova društvena priroda često ih dovodi u situacije u kojima su izloženi tračevima. Iako možda ne tračaju s lošom namjerom, njihova otvorenost može dovesti do širenja informacija koje nisu potpuno provjerene, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh