Svaštara

ONI ĆE BITI SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU U BEOGRADU – Jelena Karleuša izabrala čak 5 velikih zvijezda!

Evo o kome je riječ!

Pop diva Jelena Karleuša objavila je dva albuma “Alfa” i “Omega”, a zatim je svoju mnogobrojnu publiku iznenadila saopštenjem da pravi spektakularni koncert u Beogradu.

Pripreme za koncert, koji je inače potpuno besplatan za sve posetioce, već uveliko su u toku, a pevačica je danas otkrila ko će joj biti specijalni gosti.Prvi gost je njena prijateljica i koleginica Milica Pavlović, sa kojom Karleuša ima duetsku pesmu “Mashallah”.

Njih dve su se zajedno snimile za Instagram, kada je Pavlovićeva otkrila da je prethodnih dana vredno vežbala za Jelenin koncert.

– Šta mislite za koga sam ovih dana spremala koreografiju i šta se dešava u ponedeljak 18. septembra – pitala je Milica na snimku, a zatim se pojavila i Jelena.

– Specijalni događaj, Beograd na vodi, moja draga gošća Milica Pavlović, svi ste pozvani – dodala je pop diva.

Osim Milice, gost je i mladi reper Devito, sa kojim je Karleuša takođe snimila duetsku pesmu “Nepogrešivo”, ali to nije sve.

– Idemo! Moja draga gošća je Milica Pavlović, ali to nije sve! Svoje performanse imaće i mega zvezda Devito, sa kojim sam snimila “Nepogrešivo”, ali i kraljice Mimi Mercedez, MC Sajsi i Nemanja Anotnić – otkrila je Karleuša,


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh