Svaštara

Ova tri horoskopska znaka će biti miljenici zvijezda u naredna četiri mjeseca

Kraj godine obilježit će procvat na svim poljima života – ljubavnom, poslovnom, finansijskom…

Kraj godine obilježit će procvat na svim poljima života – ljubavnom, poslovnom, finansijskom… Ali tu blagodat iskusit će samo tri sretnika koje će energija zvijezda obasipati prilikama, a na njima je da ih iskoriste.

Rak
Pripadnici ovog znaka će ozbiljno razmišljati o promjeni karijere, a budu li slušali intuiciju i krenuli novim životnim putem, to bi im se moglo itekako finansijski isplatiti. Promjena neće biti laka, bit će mnogo izazova, ali Rakovi će to sve nadvladati snagom volje i silnom željom za napretkom.

Kad je riječ o ljubavi, i tu će biti izazovno jer će se morati osloboditi starih veza koje ih sputavaju, što će ih emocionalno iscrpiti. No, sva muka će se isplatiti jer bi im u život mogao ući neko ko im puno bolje odgovara kao partner. Pojedini Rakovi čak bi mogli ući u brak. prenosi Avaz

Djevica
Ovaj period Djevicama donosi drastične promjene i prilike da pokažu sve svoje potencijale. Moguće je da će im nadređeni povjeriti važan projekt koji će se odraziti i na njihove prihode, naravno, pozitivno. Pratit će ih sreća u finansijama, a otvorit će im se i prilike za razvoj karijere.

I u ljubavnom planu bi moglo doći do značajnih promjena. Pripadnici ovog znaka bi se morali osloboditi navike traženja savršenog partnera, jer niko nije savršen. Mudrije bi im bilo fokusirati se na ljude koji ih okružuju – moguće da se među njima skriva srodna duša.

Blizanci
Blizancima bi se život mogao okrenuti naglavačke. Moguća je promjena posla, pa čak i selidba u drugi grad. Promjene će biti izazovne, ali sa sobom će nositi pregršt dobrih mogućnosti, i na poslovnom i ljubavnom planu.

Pripadnici ovog znaka bi do kraja godine mogli upoznati nekoga ko će im postati savršen partner. Važno je samo da ne gube vjeru u ljubav bez obzira na to koliko izazovno bilo, prenosi Atma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh