Svaštara

Od njih ne očekujte oproštaj: Ova 3 znaka horoskopa će vam za sve osvetiti kada najmanje očekujete

Postoje tri tajanstvena znaka zodijaka koji su spremni da vam se osvete kad najmanje očekujete.
Zašto su ovi znakovi osvetoljubivi?

Dvoličnost - Fokus.ba

Razlozi variraju od dubokih emocija do potrebe za očuvanjem sopstvenog ponosa. Osveta može biti način da ponovo uspostave ravnotežu ili da zaštite sopstveni integritet.

Savjet za sve nas je da budemo pažljivi kako se odnosimo prema ovim znakovima i da im se ne zamjeramo bez razloga. Ako ih ikada povrijedite, pripazite, jer nikada ne znate kada bi mogli da uzvrate udarac. Osvetoljubivi znakovi su poput tihih oluja – ne primijećujete ih dok ne udari munja.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strasti i intenzivnim emocijama, a to uključuje i intenzivnu osvetoljubivost. Ako Škorpija osjeti da ste mu prijetnja ili ako ga povrijedite, budite sigurni da će naći način da vam se osveti.

Ovan

Ovnovi su impulsivni i reaguju na provokaciju. Ako ih povrijedite ili izazovete, spremite se na njihovu žestoku osvetu.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i neće odustati od osvete sve dok ne osete da je pravda zadovoljena. Bolje je da se ne zamjerite ovom znaku, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh