Svaštara

Stručnjakinja za snove otkriva što znači sanjati da ste trudni – čak i kada to niste

Nije neuobičajeno imati neobične snove zbog kojih se budite u hladnom znoju, uključujući i snove o trudnoći. Ne bojte se, stručnjakinja je podijelila što oni točno znači.

Spavanje - Vijesti.me

Imati neobične snove nije razlog za brigu, ali ponekad vam podsvijest pokušava reći nešto važno. Isto se može reći i za san o trudnoći, pogotovo ako ste netko tko nije trudan. Prema analitičarki snova Atheni Laz, iako ti snovi možda ne signaliziraju da nosite dijete, ne biste ih trebali ignorirati. Stručnjakinja je objasnila da se snovi o trudnoći mogu tumačiti na različite načine na temelju situacije i vlastitih iskustava, prenosi Mirror.

‘Općenito, sanjati o trudnoći kada zapravo niste trudni može odražavati osobni rast, transformaciju ili iščekivanje značajne životne promjene ili događaja koji je na pomolu’, rekla je Athena, ‘Snovi o trudnoći također mogu simbolizirati želju za novim počecima, kreativnošću ili razvojem značajne i smislene ideje u vašem budnom životu’.

Preporučila je svim ženama koje imaju ovakve snove da ispitaju točne osjećaje i događaje koji su se dogodili dok su spavale. To je zato što način na koji se osjećate u snu može pružiti važne tragove o tome kako se doista osjećate na dubljoj razini.

Ako ste u snu zadovoljni što ste trudni, to može značiti da se veselite novoj prilici ili novom poglavlju u svom životu. Ako ste prestravljeni činjenicom da nosite dijete, to može biti odraz vaših sadašnjih ili budućih strahova u budnom svijetu. ‘Općenito, sanjanje o pozitivnoj trudnoći općenito se smatra pozitivnim znakom plodnosti i transformacije. Osim ako ste u snu bili razočarani kad ste otkrili da ste trudni’, dodala je.

Ako se ipak osjećate razočarano, vaš san vam možda pokušava reći da niste spremni za novu situaciju u svom životu. S druge strane, pozitivna reakcija u vašem snu mogla bi ukazivati ​​da ste u plodnoj i produktivnoj fazi. Uz sve ovo, ako žene nastave sanjati o pozitivnom testu na trudnoću, analitičarka snova savjetuje da ga naprave za stvarno i obrate pozornost na signale svog tijela. prenosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh