Svaštara

Jesen neće donijeti samo KIŠU: Ovi horoskopski znaci upoznat će LJUBAV SVOG ŽIVOTA u septembru i to na potpuno NEOČEKIVANIM mjestima

Čekali su ovaj period kao pustinja vodu.

Ljubav - Luftika.rs

Postoji li bolji način za početak jeseni nego ostvariti romansu koja će vam ugrijati srce? Ako je vjerovati zvijezdama, septembar bi mogao biti mjesec zaljubljivanja.

Saznajte koji će horoskopski znakovi vjerovatno sresti osobu koja bi im mogla da im promijeni život.

Ovan

Ovnovi će u septembar biti puni energije. Ljubav bi ih mogla zadesiti tokom putovanja ili sportskih događanja. Astrolozi napominju da se pripremite – biće strastveno.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri, a ovaj mjesec je savršeno vrijeme za nova poznanstva. Neki bi mogli pronaći ljubav na društvenim događanjima, na seminarima ili tokom putovanja s prijateljima. Njihova razigranost privući će pažnju potencijalnih partnera.

Vaga

Vage će u septembru biti otvorene za ljubav. Možda će se zaljubiti tokom posjeta izložbi, nekom kulturnom događaju ili za vrijeme večere sa prijateljima. Njihova sklonost ka harmoniji privući će ih nekome to deli njihove estetske vrijednosti.

Škorpija

Škorpije su strastveni i duboko emocionalni, a tekući mjesec bi im mogao doneti nevjerovatnu hemiju sa nekim ko dijeli njihove duboke emocije. Mogli bi se zaljubiti na poslovnom sastanku.

Ribe

Ribe će se u septembru osjećati kao ribe u vodi kad je riječ o ljubavi. Mogle bi upoznati svoju srodnu dušu na romantičnom putovanju, u knjižari ili kroz umjetnost. Njihova romantična priroda privući će nekoga ko deli njihovu strast prema ljubavi, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh