Svaštara

Bik, Djevica, Škorpija i Vodolija trenutno nisu sretni u ljubavi, ali postoji nada za spas veze

Veze i romantični odnosi nisu uvijek bajkoviti. Kao vremenske nepogode, i ljubavne priče imaju svoje sunčane i oblačne dane.

Svađa - Shutterstock

Ponekad se osjećamo kao da je sve savršeno, dok nam se u drugim trenucima čini kao da smo izgubljeni u lavirintu nesuglasica i nesporazuma.

Zanimljivo je da ponekad zvijezde mogu pružiti uvid u razloge naših trenutnih osjećaja.

Ova četiri znaka trenutno prolaze kroz teška vremena u ljubavi.

Bik

Neki Bikovi se trenutno osjećaju kao da su zarobljeni u rutini. S njihove tačke gledišta, svakodnevica je postala predvidiva i monotonija je uzela maha. Bikovi bi trebali pokušati da osviježe vezu. Male promjene, poput spontanih izlazaka ili isprobavanja novih stvari s partnerom, mogu zapaliti novu iskru u odnosu, piše Index.

Djevica

Djevice su perfekcionisti, a neke od njih osjećaju da veza u kojoj se nalaze ne odgovara njihovim idealima, što im izaziva frustraciju. Djevice bi trebale da pokušaju da prihvate nesavršenosti. Svaka veza ima svoje mane. Otvoreni razgovor s partnerom može dovesti do kompromisa.

Škorpija

Škorpje često imaju intenzivne emocije, zbog čega se trenutno osjećaju preplavljeno i nesigurno u romantičnom odnosu. Komunikacija je ključ za riješavanje tog problema. Škorpije bi trebale izraziti svoje osjećaje, ali i slušati partnera. Ponekad je potrebno samo malo iskrenosti da se stvari vrate na staro.

Vodolija

Vodolije cene svoju nezavisnost, a trenutno se osjećaju kao da su u vezi izgubili dio svoje slobode. One moraju da pronađu ravnotežu između vremena provedenog s partnerom i onog koje provode sami. U vezi je važno imati lični prostor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh