Svaštara

BEZ ZUBA I SA VIŠKOM KILOGRAMA: Pogledajte kako je Sam Ashgari izgledao prije braka s Britney Spears

Vijest o njihovom razvodu dolazi samo godinu dana od vjenčanja

Britney Spears - glamblam

Sam Asghari dospio je na medijske naslovnice nakon što je procurila vijest o njegovom razvodu od pop pjevačice Britney Spears, i to samo 14 mjeseci nakon što su se vjenčali.

Mišićavi Sam privukao je pažnju svojim atraktivnim izgledom, no njegov život prije susreta sa zvijezdom bio je drastično drugačiji.

Preselio se 2006. u SAD kao 12-godišnjak sa svojim ocem iz Irana, ostavivši za sobom majku i tri sestre.

Počeo je kao obećavajući igrač nogometa na sveučilištu, ali nakon što je isključen iz momčadi bio je prisiljen drastično promijeniti smjer.

Sam je umjesto toga upisao studij prava, ali je bio prisiljen prihvatiti tri posla kako bi mogao sve isfinansirati. Sam je otkrio da je zbog toga spavao samo četiri do pet sati noću i počeo je ‘pod stresom jesti‘ nezdravu hranu kako bi mogao izdržati taj naporni tempo. Na kraju je dostigao težinu od 130 kilograma i počeo patiti od depresije.

Međutim, Sam je odlučio drastično promijeniti svoj život te je u roku od šest mjesec izgubio više od 45 kilograma zahvaljujući napornom režimu vježbanja i prehrane.

“Jeo sam Doritose za doručak, junk food, šećer, slatkiše, nisam unosio proteine, jeo sam puno ugljikohidrata i pio zaslađena gazirana pića. Moja prehrana bila je krajnje užasna. Kombinacija stresa i straha da ne idem nigdje sa svojim život izazvala mi je depresiju”, priznao je u jednom intervjuu za Men‘s Health.

No 2013. odlučio je preokrenuti svoj život. Prijavio se na kurs pametne prehrane i počeo vježbati. Postao je nevjerovatno strog u svojim rutinama vježbanja i prehrane, čak si je i ograničio budžet za hranu kako ne bi pretjerivao s poslasticama.

Osim gubitka kilograma, Sam je također popravio zube ugradnjom implantata, a njegov novi blistavi osmijeh otvorio mu je niz glumačkih i manekenskih angažmana koji su na kraju doveli do toga da je upoznao i slavnu pjevačicu. Godine 2016. dobio je angažman u Britneynom ‘Slumber Partyju‘ i tad je njihova romansa procvjetal

U novembru 2016., istog mjeseca kad je videospot za ‘Slumber Party‘ ugledao svjetlo dana, pojavio se na Instagramu dr. Kama Kamangara, stomatologa iz L.A.-a. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh