Svaštara

DJEVOJKA OBOŽAVA DA JEDE TOALET PAPIR: POJEDEM JEDAN ČIM USTANEM!

Amerikanka iz šou programa “My Strange Addiction: Still Addicted?” priznala je pred kamerama da voli da jede toalet papir i otkrila da više voli jednoslojni nego dvoslojni.

djevojka, toalet papir - hayat

Žena, koja je predstavljena kao Kinah, rekla je da svakodnevno jede toalet papir i da joj je to omiljena užina tokom dana. Ona ga konzumira gdje god da ide, uključujući posao, auto ili salon za nokte.

Jedem toalet papir čim ustanem ujutru-rekla je na početku snimka, ne krijući ovu bizarnu sklonost, prenosi 24sata.hr.

Ona je rekla da je u proteklih 20 godina na ovu naviku u ishrani potrošila više od 16.000 evra i da dnevno pojede oko četiri rolne toalet papira. Kinah misli da njena omiljena poslastica vrijedi svakog centa.

Znate taj osjećaj, kao da ste poslije Dana zahvalnosti pojeli svu svoju omiljenu hranu, a onda sjedite na kauču i samo se opuštate. E, to je ono što osjećam poslije jela toalet papira-tvrdi Kinah.

I pogodite šta! Toaletni papir nema kalorija. A od toga nećete imati ni mamurluk-nabraja ona prednosti.

Posljednjih 20 godina jede toalet papir i u tom periodu je postala odličan poznavalac i sada može da fino komentariše vrste.

Ljudi obično misle da je svaki papir isti jer se radi na isti način. Ali to nije tačno. Postoji razlika između jednoslojnog i dvoslojnog papira, a jednoslojni je bolji jer ne morate da ga cijepate dok žvaćete. To je kao da jedete sendvič bez korice, sa puterom od kikirikija i želeom- objasnila je Kinah, napominjući da uživa u hrskanju papira u ustima. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh