Svaštara

NAZIVAJU JE SVADBOM GODINE: Koliko je koštala glamurozna proslava Jusufa i Emine Nurkić

Raskošno slavlje održano je u Dubrovniku

Jusuf Nurkić, vjenčanje - Instagram

Košarkaš bh. porijekla Jusuf Nurkić proteklog vikenda uplovio je u bračne vode sa svojom dugogodišnjom djevojkom Eminom Durić. Glamurozno svadbeno veselje koje je upriličeno u Dubrovniku na tvrđavi Lovrijenac okupilo je brojne ličnosti iz svijeta showbizza. Goste je zabavljao Petar Grašo, a nakon njega zapjevao je i Željko Joksimović.

U razgovoru za tamošnje medije, Nurkić je otkrio je zašto su se odlučili za ovaj grad na Jadranu.

“Žene kod nas u BiH sve odlučuju tako da smo se potrudili da njenu želju maksimalno ispunimo i da bude ljepše. Mislim da je ambijent u Dubrovniku i sve što je ovdje je stvarno fenomenalno”, kazao je.

Iz agencije Dubrovnik Luxury Weddings su 2018. godine su dali neke brojk koliko je tada koštalo organizovanje događaja na ovoj lokaciji.

“Ovisno o tome je li vjenčanje crkveno ili građansko, za koje je potrebno platiti najam lokacije, naprimjer Sponza ili Lokrum, te platiti i dostaviti stolice za sve goste, cijene za neka skromnija vjenčanje, za pedesetak ljudi variraju između deset i 13 hiljada eura”, istakla je suvlasnica ove agencije, dodavši da je cjenovno najskuplje iznajmljivanje tvrđave Lovrijenac ili palače Sponza. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh