Svaštara

Ovi znakovi imaju najviše šansi da postanu milijarderi, jedan se izdvaja kao najveći ‘srećnik’

Neki znaci horoskopa brže mogu da dođu do bogatstva od drugih, tvrdi astrologija, dok primjeri iz prakse to i dokazuju.

Horoskop - Radiosarajevo.ba

Jedan znak se izdvaja kao najveći „srećnik“ kada je u pitanju novac, a ukoliko se i vaš znak i podznak nalaze na ovoj listi, „sreća“ se duplira.

Na toj listi znakova kojima se najviše smiješe zarade sa više nula nalazi se sledećih pet znakova,

Rak

Na spisku su osobe rođene u znaku Raka, piše „bestlifeonline.com“. Rakovi su veoma posvećeni poslu i teže sigurnosti, između ostalih, i onoj materijalnoj. Smatraju se veoma osjetljivim, nježnim i intuitivnim i znaju kako od ovih osobina uzmu ono najbolje.

Da Rakovi umiju da steknu ogroman prihod, pokazuje i jedna od „Forbsova lista“ najbogatijih, na čijoj gornjoj polovini dominira ovaj znak. Žene Rakovi uspjele su da godišnje zarade u prosjeku 905 miliona dolara. Koosnivač „Bio-Rad“ Alis Švarc je najbogatija žena iz ove grupe, sa bogatstvom od 2.9 milijardi dolara.

Zarađuju i muškarci Rakovi, tu je primjer Ilona Maska (28. jun 1971). Osobe rođene od 22. juna do 23. jula pripadaju Rakovima.

Djevice

Slijede ih Djevice, brze, analitične, vrijedne i oštroumne, one koje insistiraju na visokim standardima i imaju oko za svaki detalj. Primjer je poznata Djevica Doriš Fišer koja je koosnivač kompanije „The Gap“, vredne oko tri miljarde dolara.

Vage i Škorpije

Važno mjesto zauzimaju i Vaga i Škorpija. Prvi su prirodni mislioci i analitičari, a drugi su smjeli, kreativni i odlučni, što im pomaže da steknu status milijardera. Ovo dokazuju Vaga Džudi Lav koja je poslovna žena iz Oklahome sa bogatstvom od 5.2 milijarde dolara i Škorpija Taj Li, korejsko-američkog porekla, sa imovinom od 4.1 milijarde dolara.

Lav

Visoko mjesto pripada i Lavovima, koji su poznati po samouvjerenosti i želji da budu u centru pažnje što im pomaže u poslovnim pregovorima i predstavljanju ideja o biznisu.

Kao primjer navodi se Džudi Folkner, CEO softverske kompanije „Epic Systems“ iz Viskonsina, vrijedne 6.5 milijardi dolara.

Jarac

Najviše osobina potrebnih za poslovni uspeh imaju Jarčevi, tvrde astrolozi. Ovaj znak krasi odlučnost i ambicioznost kao i sposobnost da uvijek realno procjeni stanje. Dajan Hendriks predsedava „ABC Supply“ čija se vrijednost procjenjuje na 11 milijardi dolara, prenosi Žena.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh