Svaštara

Najveći genijalci: Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

U horoskopu često tražimo najbolje ljubavnike, najvernije ili najzlobnije znakove, ali jeste li se ikada pitali koji su najpametniji znakovi? Otkrivamo vam tri najveća genijalca horoskopa.

Najpametnijim znakovima u horoskopu smatraju se vazdušni znakovi, Blizanci, Vaga i Vodolija. Blizanci imaju uopšteno briljantan um, Vaga je najpametnija u odnosima s ljudima, dok Vodolija ima um naučnika zahvaljujući kojem svijet vidi na drugačiji način od drugih ljudi.

Pamet zemljanih znakova najviše se ogleda u njihovoj sposobnosti da sebi stvore prijatan život i da posjeduju puno materijalnih dobara. Bik to postiže napornim radom i ljubaznošću, Djevica savršenom organizovanošću, a Jarac držeći sve pod kontrolom.

Vatreni znakovi svoju pamet najviše pokazuju sposobnošću da poseduju veliku životnu snagu. Ovan je veliki individualac pun nesputanog istraživačkog entuzijazma, slijedi ga ponosni Lav entuzijastične volje za vođstvom i Strijelac čija intuitivna vatrenost ne poznaje granice.

Vodeni znakovi pak prednjače kada je riječ o emocionalnoj inteligenciji. Rak je izrazito brižan znak koji će sve učiniti za svoju porodicu i održavanje ljudi na okupu, Škorpija će uraditi sve da dopre u srž stvari ne brinući se šta bi pri tome moglo da joj stane na put, dok Riba jednostavno voli sve ljude, piše Zadovoljna.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh