Svaštara

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA U JULU BIĆE MILJENICI SUDBINE: Povišice, bolji posao, nova ljubav – oni će DOBITI SVE

Jul 2023. godine biće naročito povoljan za četiri horoskopska znaka, a evo kako izgledaju njihove astro prognoze.

BIK

U julu ne propustite astro priliku da postanete samopouzdaniji. Dobićete jedinstvene šanse. Sreća će brzo ući u život Bika i pomoći će vam da postignete uspjeh u karijeri, ali ipak morate da uložite mnogo truda. Važno je da imate samopuzdanje i da idete napred. Čeka vas unaprijeđenje. Uživaćete i u trenucima provedenima s članovima porodice. Ovo će, prema horoskopu, ojačati vaš odnos.prenosi novi

VAGA
Jul će Vage pretvoriti u aktivne ljude koji se lako nose s bilo kakvim izazovima. Očekuje vas veliki uspjeh u karijeri i ovo je trenutak da ispunite svoj stari san. Pokazaćete odgovornost i upornost, ali i pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Vrijeme posvetite hobijima i uživajte u pažnji najbližih ljudi.

JARAC
Predstavnici ovog znaka u julu će preuzeti vrlo odgovorne poslove i zadatke. Ovo je period kada treba da pokažete svoju odlučnost. To će vam pomoći da postignete nove poslovne vrhove. Slobodni predstavnici ovog znaka otvoriće srce za novu ljubav, a oni zauzeti uživatće u harmoničnom odnosu s partnerom.

RIBE
Prvo mjesto na listi najuspješnijih i najsretnijih horoskopskih znakova u julu su Ribe. Čeka ih velika sreća u svim područjima života. Ribe će se suočiti s mnogo prijatnih iznenađenja i ostvariće sve ono o čemu su sanjale. Naučiće mnogo zanimljivih stvari i svakom će se zadatku maksimalno posvetiti. Privatni život im cvjeta, piše “Story.hr”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh