Svaštara

Snimak koja ledi krv u žilama: Dva auta u sekundi su se pretvorila u hrpu metala

Dvoje ljudi poginulo je nakon što im je na automobile zbog odrona pala ogromna stijena u indijskom Nagalandu. Troje drugih osoba zadobilo je teške povrede u nesreći na nacionalnoj autocesti 29, piše Firstpost.com.

snimak - Twitter

Nesreća se desila u okrugu Chumoukedima, između Dimapura i Kohime, oko 17 sati u utorak.

U stravičnom videu koji je sada postao viralan, vidi se masivna stijena kako se kotrlja i svom snagom udara u dva automobila jedan za drugim. Dva automobila u trenutku su pretvoreni u hrpu metala.

Nesreća je snimljena kamerom na instrument tabli vozila koje se nalazilo iza nastradalih automobila.

Jedna je osoba preminula na licu mjesta, dok je druga podlegla povredama u bolnici.

“Mjesto gdje se dogodila nesreća zove se “pakala pahar” i poznato je po odronima kamenja i odronima”, rekao je ministar Neiphiu Rio izražavajući sućut porodicama nastradalih.

Kako navodi Jutarnji, Rio je rekao da njegova vlada poduzima sve potrebne korake za pružanje potrebne medicinske pomoći ozlijeđenima. Također je najavio i financijsku pomoć za porodicu svake žrtve. prenosi radiosarajevo


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh