Svaštara

Muškarci žude za ovih 20 stvari, ali to ne žele priznati ženama

Cijenit će partnericu koja ih može intelektualno izazvati, proširiti njihove perspektive i pridonijeti njihovu osobnom razvoju. Muškarci cijene zagrljaje, poljupce i maženje jer se osjećaju povezanima i voljenima

Ljubav - Pult24.info

U svakoj vezi ključno je obratiti pozornost na potrebe partnera, a ovo je 20 bitnih stvari koje su svakom muškarcu potrebne kada je zaljubljen, ali koje možda neće eksplicitno izraziti.

Emocionalna podrška

Kao i bilo tko drugi, muškarci također trebaju emocionalnu podršku u vezi punoj ljubavi. Cijene partnera koji aktivno sluša njihove misli i osjećaje, pruža ohrabrenje i stvara sigurno okruženje za otvorenu i ranjivu komunikaciju.

Cijenjenje i zahvalnost

Svaki muškarac želi se osjećati cijenjenim i poštovanim. Jednostavne geste, kao što je izražavanje zahvalnosti ili priznanje njihovim naporima, mogu značajno povećati njihovo samopouzdanje i ojačati vezu unutar odnosa.
Poštovanje i povjerenje

Međusobno poštovanje i povjerenje ključni su stupovi zdrave veze. Muškarci traže partnericu koja poštuje njihova mišljenja, odluke i granice te vjeruje da su odgovorni i pouzdani. Ključno je da oba partnera njeguju okruženje međusobnog poštovanja i povjerenja kako bi veza napredovala. Projekt Good Men naglašava da ‘muškarci osjećaju poštovanje kao ljubav, ako osjeća da ne odobravate njega, njegovu karijeru ili stvari za koje vjeruje da su sastavni dio onoga što on jest kao osoba, teško će vam vjerovati i voljeti vas’.

Kvalitetno vrijeme

Provođenje kvalitetnog vremena zajedno ključno je ako želite poticati duboku povezanost. Svaki će muškarac cijeniti vašu nepodijeljenu pažnju plus zanimljive razgovore ili zajedničke aktivnosti koje stvaraju trajna sjećanja.
Fizička naklonost

Fizička privrženost igra značajnu ulogu u izražavanju ljubavi. Muškarci cijene zagrljaje, poljupce i maženje jer im te geste pomažu da se osjećaju emocionalno povezanima i voljenima.
Prostor i neovisnost

Održavanje osjećaja individualnosti je bitno. Potrebna im je sloboda za bavljenje osobnim interesima, hobijima i prijateljstvima bez osjećaja krivnje ili ograničenja od strane partnera. Love to Know objašnjava da ‘svaka osoba koja teži zdravoj vezi s vremena na vrijeme treba svoj osobni prostor. Ni muškarci nisu drugačiji. Ponekad im treba malo vremena za sebe’.

Iskrena komunikacija

Otvorena i iskrena komunikacija ključna je za svakoga tko je u vezi. Vašem dečku ili mužu trebat će partner koji je voljan transparentno izraziti svoje misli, osjećaje i brige, kako bi potaknuo dugoročno međusobno razumijevanje i povjerenje. Kao i žene, muškarci žele iskrenost u vezi.

Uvjeravanje i sigurnost

Muškarci trebaju sigurnost u svojoj vezi, baš kao i svi ostali. Cijene spoznaju da je njihova bolja polovica predana i emocionalno uložena u njihovu vezu.
Druženje

Snažan osjećaj zajedništva uvijek je važan. Većina će momaka cijeniti partnera koji dijeli iste interese, voli provoditi vrijeme zajedno i može biti osoba od povjerenja u dobrim, ali i izazovnim vremenima.
Ohrabrenje i motivacija

Svi imaju koristi od partnera koji ih potiče i motivira da slijede svoje ciljeve i snove. Ova podrška muškarcima pomaže da se osjećaju osnaženo i nadahnuto za rast, i osobno i profesionalno.

Smisao za humor

Smijeh i humor ključni su za stvaranje ispunjene, radosne veze. Većina će muškaraca cijeniti partnericu koja može dijeliti ležerne trenutke, smijati se njihovim šalama i ne shvaćati život previše ozbiljno.
Zajedničke vrijednosti

Posjedovanje zajedničkih vrijednosti ključno je za uspostavljanje snažne, dugotrajne veze. Svaki muškarac treba partnericu koja dijeli njihova slična uvjerenja, ciljeve i prioritete, kako bi osigurali da je njihova veza izgrađena na čvrstim temeljima.
Intelektualna stimulacija

Sudjelovanje u smislenim razgovorima za razmjenu ideja važno je za većinu muškaraca. Cijenit će partnericu koja ih može intelektualno izazvati, proširiti njihove perspektive i pridonijeti njihovu osobnom razvoju.
Strpljenje i razumijevanje

Strpljenje i razumijevanje bitne su kvalitete u ljubavnom odnosu. Dečko, muž ili zaručnik trebat će partnericu koja može suosjećati s njihovim borbama, ponuditi im podršku i omogućiti im prostor za rast i promjenu.

Fleksibilnost i prilagodljivost

Život može biti nepredvidiv i većina muškaraca će trebati partnericu koja se s tim može nositi, odnosno prilagoditi se promjenjivim okolnostima. Fleksibilnost i prilagodljivost vrijedne su osobine koje bračnom paru pomažu da se zajedno nose sa životnim izazovima
Oprost i suosjećanje

U svakoj vezi greške su neizbježne. Muškarci trebaju partnericu koja je voljna oprostiti i pokazati suosjećanje, kako bi mogli stvoriti atmosferu ljubavi i razumijevanja koja omogućava oboma da rastu i uče.
Emocionalna intimnost

Emocionalna intimnost uvijek će biti ključna. Svima treba partner koji je otvoren za dijeljenje osjećaja, snova i strahova, kako bi bili sigurni da možete poticati duboku, smislenu vezu.

Odanost i predanost

Odanost i predanost važni su muškarcima u vezi punoj ljubavi. Moraju znati da je njihova partnerica posvećena njihovoj vezi i da će stajati uz njih u životnim usponima i padovima.
Konstruktivne povratne informacije

Većina muškaraca cijeni konstruktivnu povratnu informaciju od svoje partnerice. Često će cijeniti primanje poštenog mišljenja punog poštovanja koje im pomaže u rastu i poboljšanju, i kao pojedincima i kao partnerima u vezi.
Osjećaj pripadnosti

Osjećaj pripadnosti je bitan. Muškarci trebaju partnericu koja će im omogućiti da se osjećaju kao da su sastavni dio njihova života, pa pokušajte svom muškarcu pružiti osjećaj ugode, stabilnosti i prihvaćanja koji jačaju vezu između vas oboje, donosi MSN. prenosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh