Svaštara

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo za koga će se LIJEPITI PARE do 1. jula

Saturn je krenuo retrogradno, a Jupiter se nalazi u Biku, tako da su planete mnogima naklonjene za novac.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedinim znakovima su zvezde više naklonjene za novac nego ostalima.

Jupiter, planeta sreće, je u Biku, što je povoljno za materijalno blagostanje i ostvarivanje finansijskih ciljeva.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 1. jula, onda su to znakovi među kojima su: Blizanac, Rak, Stijrelac i Lav.

BLIZANAC

Sunce i Merkur u Raku donose vam zaradu iz najmanje dva izvora finansiranja. To znači da je povoljan period godine da tražite povišicu ili bolje plaćen posao. Finansije će vam biti prioritet u narednom periodu.

RAK
Mars i Venera u Lavu ukazuju da pravite veća ulaganja, ali i zarađujete dovoljno. Zbog toga ne treba da brinete o novcu. Jedna osoba će vas iznenaditi sa vrijednim poklonom.

STRIJELAC
Saturn u aspektu sa Suncem i Jupiterom ukazuju da ste zalužili veći novac na osnovu vrijednog truda i zalaganja. Zbog toga će da se popravi finansijsko stanje, tako da ne treba da brinete. Imate priliku da razvijete i porodičan biznis.

LAV
Popravlja se vaše finansijsko stanje zbog boljih aspekata Merkura. Neko će vam ponuditi da zaradite dodatani novac ali na osnovu posla koji neće biti prijavljen. U svakom slučaju imate mogućnost da zaradite novac na osnovu tajnih izvora finansiranja.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Bik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh