Svaštara

Najljepše žene rođene su u ovim znakovima: Svojim izgledom oduzimaju dah

Svaka je žena jedinstvena i lijepa na svoj način, ali postoje neke fizičke karakteristike koje se smatraju standardom ljepote.

Žena - unsplash.com/toma_sh

Neke žene svojim izgledom oduzimaju dah. U astrologiji se smatra da su najljepše žene rođene u ovim horoskopskim znakovima.

Vaga

Vage su predivne i izuzetno privlačne. Njihovo lijepo i pravilno lice krase pune usne i bademaste oči s dugim trepavicama, a velik adut im je i bujna kosa. Žene rođene u ovom znaku ne krasi samo vanserijska ljepota, već i šarm i toplina, što ih čini neodoljivima.

Blizanci

I dame rođene u znaku Blizanca su često prelijepe. Lice im zrači neobičnom kombinacijom ljupkosti i inteligencije. Ove žene na druge deluju poput magneta, pa nikada ne prolaze nezapaženo kada uđu u prostoriju. Osim lijepog lica, mogu se pohvaliti dobrom linijom i skladno građenim atletskim tijelom.

Bik

Žene Bikovi imaju lijepo lice na kojem se ističu senzualne usne i velike, tople oči. Njihov je najveći adut ženstvena figura. Ove rasne ljepotice poznate su po svojim bujnim oblinama kojima mogu svakome uzburkati maštu, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh