Svaštara

OVO SU 4 NAJIRITANTNIJA ZNAKA HOROSKOPA: JARAC JE MEĐU NJIMA

Možda vam smeta što je vaš partner neuredan, ili prijatelj što uvijek kasni makar pet minuta. Tu je i kolega koji pucketa balone od žvaka ili pjevuši za sebe.

Naporni ljudi - Stil.kurir.rs

Da, to su sve stvari koje mogu da vas iritiraju, ali to što neko ima takve navike ne znači da je i užasna osoba.

Pa, kako svaki horoskopski znak ima svoje navike koje mogu da se smatraju dosadnim, šta je to što iritira druge zavisi i od toga koji znak pitate ovo pitanje. Na primer, Your Tango navodi da će Strelac smatrati svakog pojedinca koji je praktičan da je i dosadan, dok bi Rak mogao da izdvoji kao najiritantniju onu osobu koja nema empatiju.

Ali, neko mora i da prednjači na toj listi.

1. Jarac

Jarčev fokus na praktičnost i efikasnost može da izgleda kao čisto zlo, ali oni ne osećaju ama baš nikakvo zadovoljstvo ako povređuju druge. Kod njih je sve u dugoročnim rezultatima, pa tako, ako moraju da budu i malo okrutni da bi osigurali produktivnost i sigurnost, nemojte to da shvatite lično. Ispod te nepopustljive spoljašnjosti krije se duša od povjerenja koja je spremna da ostane uz vas zauvek.

2. Lav

Lav ne zna da ostane izvan reflektora, ali to kod njega nije zbog sebičnosti. Lavovi zaista zahtjevaju mnogo pažnje i pohvala da bi bili srećni. Oni imaju ogromno srce sa puno ljubavi za sve. Jednom kada su njihove potrebe ispunjene, potrudiće se da svi ostali dobiju jednako vrijeme pod reflektorom koji ih obasjava.

3. Vaga

Vaga može ponekad da djeluje pomalo proračunato. One imaju tendenciju da traže “velike zabave” i “sjajne predmete” umesto “dubljih” veza i osjećanja. Vaga je šampion ravnoteže i ljepote, i posvetiće svu svoju energiju da se pobrine da oni oko njih uživaju u mirnom i prijatnom okruženju.

4. Rak

Rak zna da bude pomalo ljut, ali to je tendencija svih vodenih znakova koji često znaju da se zaglave u sopstvenim emocijama. Rak je takođe žestoko vezan za porodicu i bliske prijatelje, i neće se zaustaviti ni pred čim dok nije siguran da oni koje vole imaju sve što im je potrebno. Ako date do znanja Raku da zaista primjećujete i cijenite sve što rade, oni će samo nastaviti da pronalaze više načina da vas usreće. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh