Svaštara

ONE SU ROĐENE DA BUDU MILIONERKE: Žene u ovim znacima imaju naviše šanse da se obogate, međutim, jedna je apsolutni pobjednik

Kako zvijezde kažu, one će postati najveće bogatašice, a da je to tačno dokazuje i “Forbsova lista”.

Novac / Shutterstock

Prema astrologiji, neki horoskopski znaci imaju veće šanse da se obogate. Analiza “Forbsove liste” o ženama koje su samostalno zaradile milijardu, pokazala je da neki horoskopski znaci imaju veće šanse da tokom života postanu milijarderi.

I pored toga što su zvijezde na njihovoj strani, oni će to ostvariti svojim trudom, a zna se da sa teškim radom dolazi i sreća. Stoga, hajde da saznamo koji znaci zodijaka imaju najveće šanse da postanu milijarderi.

Rak

Prve na spisku su osobe rođene u znaku Raka. Oni su veoma posvećeni poslu i teže sigurnosti, između ostalih, i onoj materijalnoj. Smatraju se veoma osjetljivim, nježnim i intuitivnim i znaju kako od ovih osobina uzmu ono najbolje.

Da Rakovi umiju da steknu ogroman prihod, pokazuje upravo “Forbsova lista” najbogatijih, na čijoj gornjoj polovini dominira ovaj znak.

Žene Rakovi uspjele su da godišnje zarade u prosjeku 905 miliona dolara. Koosnivač “Bio-Rad” Alis Švarc je najbogatija žena iz ove grupe, sa bogatstvom od 2.9 milijardi dolara.

Zarađuju i muškarci Rakovi, tu je primjer Ilona Maska (28. jun 1971) čije se bogatstvo procjenjuje na nevjerovatnih 204.7 milijardi dolara.

Djevice

Slijede ih Djevice, brze, analitične, vrijedne i oštroumne, one koje insistiraju na visokim standardima i imaju oko za svaki detalj.

Primjer je poznata Devica Doriš Fišer koja je koosnivač kompanije “The Gap”, vrijedne oko 3 miljarde dolara.

Vage i Škorpije

Važno mjesto zauzimaju i Vaga i Škorpija. Prvi su prirodni mislioci i analitičari, a drugi su smeli, kreativni i odlučni, što im pomaže da steknu status milijardera.

Ovo dokazuju Vaga Džudi Lav koja je poslovna žena iz Oklahome sa bogatstvom od 5.2 milijarde dolara i Škorpija Taj Li, korejsko-američkog porekla, sa imovinom od 4.1 milijarde dolara.

Lav

Visoko mjesto pripada i Lavovima, koji su poznati po samouvjerenosti i želji da budu u centru pažnje što im pomaže u poslovnim pregovorima i predstavljanju ideja o biznisu.

Kao primjer navodi se Džudi Folkner, CEO softverske kompanije “Epic Systems” iz Viskonsina, vredne 6.5 milijardi dolara, piše Žena.

Jarac

Najviše osobina potrebnih za poslovni uspjeh imaju Jarčevi, tvrde astrolozi. Ovaj znak krasi odlučnost i ambicioznost kao i sposobnost da uvijek realno procijeni stanje.

Dajan Hendriks predsedava “ABC Supply” čija se vrijednost procijenjuje na 11 milijardi dolara.

Ne treba zaboraviti ni sjajnu Doli Parton, sa bogatstvom od 350 miliona dolara što svakako nije za “potcjenjivanje”, ali ni Džefa Bezosa (12.maj 1964) čiji se imetak procjenjuje na 120 milijardi dolara.

Pa, da li ste na našoj listi? Ili ste je možda već opravdali svojim nevjerovatnim uspjehom?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh